Fältvägen 18 / Kvisthamra / Norrtälje

Påkostad och modern familjevilla högt belägen på insynsskyddad tomt mot allmänning.

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea/biarea
169/16 kvm
Driftkostnad
48 255 kr/år
Tomtarea
842 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-10-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Fältvägen såldes av oss 2019-10-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Fältvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvisthamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en påkostad och modern familjevilla högt belägen på insynsskyddad tomt mot allmänning. Huset är inrett med två stora sällskapsrum och fem sovrum samt kök med matplats i öppen planlösning. Två helkalade badrum samt stor tvättstuga och fina förrådsutrymmen i huset samt garage. Villan har genomgående bokparkettgolv och målade väggar i en sober färgskala. Alla innerdörrar och garderobsdörrar är gedigna i bok. Tomten är terrasserad med gräsmatta och fina uteplatser varav två balkonger och altan som sträcker sig runt halva huset.
Fastigheten är lugnt belägen på återvändsgata lummigt inbäddad på insynsskyddad tomt om 842 kvm. Intilliggande tomt om 827 kvm ingår i köpet, den kan ej bebyggas.
Från husets övervåning har man fin vy över takåsarna mot allmänning som leder ner mot Kvisthamraviken och Norrtäljes skidbacke. Förskolor inom promenadavstånd och hela Norrtäljes fina serviceutbud finns inom 5 min.

Missa inte tillfället att förvärva en fin familjevilla lugnt belägen i ett av Norrtäljes populäraste områden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvisthamra

Roslagens huvudstad Norrtälje är en genuin småstad med vacker bebyggelse och riktig skärgårdskänsla.

Kultur och Nöje

Här lockar butiker, krogar, kaféer och museer - året runt! Här finns både charmiga småbutiker, inspirerande inredningsaffärer och stora kedjor. Sommartid lever staden upp med alla uteserveringar, temakvällar och olika evenemang. Här är det inte långt mellan stadsliv och allt vad skärgården har att erbjuda.

Natur och Fritid

Här bor du på en udde som omges av Norrtäljeviken i norr och Kvisthamra viken i söder. Ta en joggingtur ut på Borgmästarholmen, promenera till Norrtäljes egna skidbacke, ta ett dopp vid Kärleksuddens badstrand eller kasta dig ut i Kvisthamras Bikepark. Ett stenkast åt nordväst finns Sportcentrum som rymmer fotbollsplaner, ishockeyhall, inomhushall och friidrottsarena, bandyplan, skejtpark och Norrtäljes nybyggda badhus.

Skola och barnomsorg

Kvisthamraskolan med årskurs F-6.

Kommunikation

Norrtäljes stadsbuss trafikerar området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.