Finngarnevägen 22 / Norrtälje

Naturskönt beläget hus med permanentstandard endast 7 km från centrala Norrtälje

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
32 054 kr/år
Tomtarea
1 990 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-02-07
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på finngarnevägen såldes av oss 2020-02-07. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på finngarnevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av finngarnevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett trivsamt hus med permanentstandard naturskönt belägen endast 7 km från centrala Norrtälje. Fastigheten är högt belägen i området i vackert öppet landskap med sol hela dagen. I byn finns 9 fastigheter varav en bondgård. Huset är väl omhändertaget av nuvarande ägare och är inrett med ett stort vardagsrum med gjutjärnskamin och ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck. Ett arbetskök med nyare vitvaror samt två sovrum och ett badrum med wc, dusch och tvättmaskin. Två fina trädäckade altaner varav ett under skyddande tak. Vacker tomt med gräsmatta och berghällar i dagen. Här finns trädgårdsväxter som äppelträd, päronträd, svartvinbärsbuskar mm. Isolerad gäststuga samt förrådsbod och parkeringsplats för tre bilar. Fastigheten har egen djupborrad brunn med god vattentillgång samt en infiltrationsanläggning från 2002 för wc och bdt. Överlåtelsebesiktning kommer under v 6.
I närområde, ca 3 km, finns badplats vid Gillfjärden som är i kommunal regi.

För er som söker ett naturskönt och lugnt läge får inte missa denna chans att förverkliga er dröm om ett boende på landet med närhet till centralorten Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.