Gjuterivägen 4 B / Gjutaren / Norrtälje

Terrass mot Norrtäljeviken i populära Brf Gjutaren

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
83,3 kvm
Avgift
4 569 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gjuterivägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gjuterivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gjutaren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett fantastiskt fint läge i en av Norrtäljes mest efterfrågade föreningar med hiss i huset och stor terrass mot Norrtäljeviken. Brf Gjutaren är en av Norrtäljes allra populäraste föreningar tack vare sitt fantastiska läge invid hamninloppet, Societetsparken och Norrtäljes stadskärna. Ett välskött och bekvämt boende med hiss i huset och till just denna lägenhet finns möjlighet att överta en plats i garaget. Lägenheten ligger en trappa upp och det är bara på detta våningsplan som man har terrasser mot Norrtäljeviken. En makalöst fin plats att njuta av ljumma sommarkvällar med påtaglig skärgårdskänsla och vatten i blickfånget. Terrassen har gott om plats för utemöbler och blommor är sommartid en förlängning av lägenheten där man verkligen kan njuta av den fina närmiljön. Lägenheten är genomgående ljus och trevligt planerad med vardagsrum och kök som vetter mot parken och viken. Det finns också en balkong som ligger i soligt söderläge vid entrésidan. Det här är en lägenhet för dig som uppskattar ett komfortabelt boende med absolut toppläge i Norrtälje. Kanske är just denna fina lägenhet ditt blivande hem, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kvisthamra

Roslagens huvudstad Norrtälje är en genuin småstad med vacker bebyggelse och riktig skärgårdskänsla.

Kultur och Nöje

Här lockar butiker, krogar, kaféer och museer - året runt! Här finns både charmiga småbutiker, inspirerande inredningsaffärer och stora kedjor. Sommartid lever staden upp med alla uteserveringar, temakvällar och olika evenemang. Här är det inte långt mellan stadsliv och allt vad skärgården har att erbjuda.

Natur och Fritid

Här bor du på en udde som omges av Norrtäljeviken i norr och Kvisthamra viken i söder. Ta en joggingtur ut på Borgmästarholmen, promenera till Norrtäljes egna skidbacke, ta ett dopp vid Kärleksuddens badstrand eller kasta dig ut i Kvisthamras Bikepark. Ett stenkast åt nordväst finns Sportcentrum som rymmer fotbollsplaner, ishockeyhall, inomhushall och friidrottsarena, bandyplan, skejtpark och Norrtäljes nybyggda badhus.

Skola och barnomsorg

Kvisthamraskolan med årskurs F-6.

Kommunikation

Norrtäljes stadsbuss trafikerar området.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.