Gjuterivägen 4 D / Gjutaren / Norrtälje

Stor fyrarummare om 99 m² i attraktiva Gjutaren med balkong mot Norrtäljeviken

Slutpris
3 030 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
5 321 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gjuterivägen såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gjuterivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gjutaren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns en fyrarummare om hela 99 m² till salu! Välkommen till en mycket trevligt planerad fyra med ett fantastiskt fint läge i en av Norrtäljes mest efterfrågade föreningar. Här finns en egen inglasad balkong mot entrésidan i söderläge och en egen balkong från vardagsrummet ut mot Norrtäljeviken och Societetsparken. Det är ytterst få lägenheter i huset som har balkong även mot Norrtäljeviken vilket är ett stort plus och mycket efterfrågat. Till denna lägenhet finns också möjlighet att direkt ta över en parkeringsplats och ett stort förråd med egen dörr hör till lägenheten. Brf Gjutaren är en av Norrtäljes allra populäraste föreningar tack vare sitt fantastiska läge invid hamninloppet, Societetsparken och Norrtäljes stadskärna. Ett välskött och bekvämt boende med hiss i huset. Lägenheten ligger en trappa upp mot Societetsparken och bekvämt i entréplan från andra hållet. Stor inglasad egen balkong direkt vid entrén utgör ett extra rum en stor del av året med gott om plats för balkongmöbler. Planlösningen är mycket trevlig med kök och vardagsrum med härlig utsikt mot hamninloppet, fint sovrum med anslutande klädkammare som också ligger mot viken, ytterligare två bra sovrum samt stort duschrum och separat gäst wc. Från balkongen som öppnar upp från vardagsrummet har man en makalöst fin plats att njuta av närmiljön med vatten och grönska i blickfånget, helt ogenerat läge utan insyn. Det här är en lägenhet för dig som uppskattar ett komfortabelt boende med absolut toppläge i skärgårdsstaden Norrtälje. Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvisthamra

Roslagens huvudstad Norrtälje är en genuin småstad med vacker bebyggelse och riktig skärgårdskänsla.

Kultur och Nöje

Här lockar butiker, krogar, kaféer och museer - året runt! Här finns både charmiga småbutiker, inspirerande inredningsaffärer och stora kedjor. Sommartid lever staden upp med alla uteserveringar, temakvällar och olika evenemang. Här är det inte långt mellan stadsliv och allt vad skärgården har att erbjuda.

Natur och Fritid

Här bor du på en udde som omges av Norrtäljeviken i norr och Kvisthamra viken i söder. Ta en joggingtur ut på Borgmästarholmen, promenera till Norrtäljes egna skidbacke, ta ett dopp vid Kärleksuddens badstrand eller kasta dig ut i Kvisthamras Bikepark. Ett stenkast åt nordväst finns Sportcentrum som rymmer fotbollsplaner, ishockeyhall, inomhushall och friidrottsarena, bandyplan, skejtpark och Norrtäljes nybyggda badhus.

Skola och barnomsorg

Kvisthamraskolan med årskurs F-6.

Kommunikation

Norrtäljes stadsbuss trafikerar området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.