Gjuterivägen 4 B

Gjuterivägen 4 B

Slutpris

3 400 000 kr


Gjutaren— Norrtälje

Gjuterivägen 4 B


Slutpris
3 400 000 kr

Gjutaren— Norrtälje

Takvåning om 118 m² med hiss och utsikt över Norrtäljeviken

Högst upp komfortabelt med hiss ligger denna härliga takvåning om 118 m² invid Societetsparken och Norrtäljevikens hamninlopp. Här bor du fantastiskt fint i lugna omgivningar i en mycket välrenommerad förening. Känslan att befinna sig högst upp med högklassig vy över Norrtälje är något alldeles extra.

Välkommen upp till plan sex där du har våningsplanet helt för dig själv. Egen dörr som öppnar upp till den inglasade altanen i söderläge om hela 25 m². En njutbar plats en stor del av året med plats för både blommor och möbelgrupper. Planlösningen är inbjudande med fokus på de sociala ytorna. Vardagsrum och matplats i öppen planlösning med snedtak och vackra fönster. Här har man en makalöst fin plats att njuta av närmiljön med vatten och grönska i blickfånget. Det är lätt att förstå när man tittar ut över hamninloppet att det var just denna lägenhet som arkitekten av området själv valde som sitt boende. Två kompletta duschrum samt 2-3 sovrum. Till lägenheten hör ett stort förråd och för den som önskar finns garageplats att överta.

Brf Gjutaren är en av Norrtäljes allra populäraste föreningar. Föreningens ekonomi är god varför månadsavgifterna successivt har kunnat sänkas, senast 2017. Området är genomgående välordnat och ger ett pampigt intryck både från utsidan och insidan. Lugna omgivningar utan förbipasserande trafik med parken och viken direkt nedanför. Norrtäljes stadskärna och nya hamnen når du inom några minuters promenad. Under året påbörjas även bygget av Havslänken, den nya gång- och cykelvägsbron som kommer binda ihop Hamnpromenden och Hamnplanen med Societetsparken. Det här är en lägenhet för dig som uppskattar ett komfortabelt boende med absolut toppläge i skärgårdsstaden Norrtälje.


Boarea
118 kvm
Avgift
6 112 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-06-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Gjuterivägen såldes av oss 2020-06-06. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gjuterivägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.