Gjuterivägen 4 B / Gjutaren / Norrtälje

Takvåning om 118 m² med hiss och utsikt över Norrtäljeviken

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
118 kvm
Avgift
6 112 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-06-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gjuterivägen såldes av oss 2020-06-06. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gjuterivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gjutaren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp komfortabelt med hiss ligger denna härliga takvåning om 118 m² invid Societetsparken och Norrtäljevikens hamninlopp. Här bor du fantastiskt fint i lugna omgivningar i en mycket välrenommerad förening. Känslan att befinna sig högst upp med högklassig vy över Norrtälje är något alldeles extra.

Välkommen upp till plan sex där du har våningsplanet helt för dig själv. Egen dörr som öppnar upp till den inglasade altanen i söderläge om hela 25 m². En njutbar plats en stor del av året med plats för både blommor och möbelgrupper. Planlösningen är inbjudande med fokus på de sociala ytorna. Vardagsrum och matplats i öppen planlösning med snedtak och vackra fönster. Här har man en makalöst fin plats att njuta av närmiljön med vatten och grönska i blickfånget. Det är lätt att förstå när man tittar ut över hamninloppet att det var just denna lägenhet som arkitekten av området själv valde som sitt boende. Två kompletta duschrum samt 2-3 sovrum. Till lägenheten hör ett stort förråd och för den som önskar finns garageplats att överta.

Brf Gjutaren är en av Norrtäljes allra populäraste föreningar. Föreningens ekonomi är god varför månadsavgifterna successivt har kunnat sänkas, senast 2017. Området är genomgående välordnat och ger ett pampigt intryck både från utsidan och insidan. Lugna omgivningar utan förbipasserande trafik med parken och viken direkt nedanför. Norrtäljes stadskärna och nya hamnen når du inom några minuters promenad. Under året påbörjas även bygget av Havslänken, den nya gång- och cykelvägsbron som kommer binda ihop Hamnpromenden och Hamnplanen med Societetsparken. Det här är en lägenhet för dig som uppskattar ett komfortabelt boende med absolut toppläge i skärgårdsstaden Norrtälje.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvisthamra

Roslagens huvudstad Norrtälje är en genuin småstad med vacker bebyggelse och riktig skärgårdskänsla.

Kultur och Nöje

Här lockar butiker, krogar, kaféer och museer - året runt! Här finns både charmiga småbutiker, inspirerande inredningsaffärer och stora kedjor. Sommartid lever staden upp med alla uteserveringar, temakvällar och olika evenemang. Här är det inte långt mellan stadsliv och allt vad skärgården har att erbjuda.

Natur och Fritid

Här bor du på en udde som omges av Norrtäljeviken i norr och Kvisthamra viken i söder. Ta en joggingtur ut på Borgmästarholmen, promenera till Norrtäljes egna skidbacke, ta ett dopp vid Kärleksuddens badstrand eller kasta dig ut i Kvisthamras Bikepark. Ett stenkast åt nordväst finns Sportcentrum som rymmer fotbollsplaner, ishockeyhall, inomhushall och friidrottsarena, bandyplan, skejtpark och Norrtäljes nybyggda badhus.

Skola och barnomsorg

Kvisthamraskolan med årskurs F-6.

Kommunikation

Norrtäljes stadsbuss trafikerar området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.