Gökvägen 5A / Centralt / Norrtälje

Stilren 1:a med centralt läge, härlig takhöjd, granne med nya Hamnen.

Slutpris
820 000 kr
Boarea
21 kvm
Avgift
1 427 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gökvägen såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gökvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Central och yteffektiv etta om 21 kvm med härlig takhöjd. Här bor du centralt och bekvämt med fint renoverat kök, kaklat duschrum, smakfull ekparkett samt vinds- och källarförråd. Rummet är lättmöblerat och har ett vackert burspråk som ger fint ljusflöde i hela lägenheten. Föreningen byter just nu alla fönster. Gökvägen 5 A ligger bara ett stenkast från centrumkärnan och granne med nya attraktiva stadsdelen Hamnen. Där finns all service som kan önskas; matbutiker, busstation, restauranger och affärer. I omgivningarna finns fina promenadstråk längs med nya hamnen, parker och Norrtäljeån. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.