Grossgärdsgatan 1C

Grossgärdsgatan 1C

Slutpris

2 400 000 kr


Grossgärdet - Centralt— Norrtälje

Grossgärdsgatan 1C


Slutpris
2 400 000 kr

Grossgärdet - Centralt— Norrtälje

Absolut toppläge med radhuskänsla och uteplats

Välkommen till denna unika lägenhet på Grossgärdsgatan 1 C med ett absolut toppläge i Norrtälje. Här bor du med radhuskänsla och egen entrédörr som är så eftertraktat. Härlig altan vid entrén med liten gräsyta nedanför inramat med staket och grindöppning. Området har en mysig känsla med rödmålad fasad och mycket grönska runtom. Denna bostad om ca 84 m² bjuder på en spännande planlösning som går att variera på många olika sätt, ett stort öppet entréplan som lätt går att möblera så att både vardagsrumsdel och matplats ryms. Här är det högt i tak med härlig rymd och en fantastisk känsla. På detta plan finns även ett sovrum med platsbyggd loftsäng. En trappa upp finns idag ett sovrum som säljaren tidigare hade som vardagsrum, fint inrett med takfönster och trägolv, spaljeöppning ner mot entréplan. En trappa ner finns vardagsrumsdel och ett stort rum som använts som biorum, perfekt som exempelvis kontor men går också bra som sovrum.

Brf Gamla Kvarn är en välordnad förening byggd år 2000 som är mycket uppskattad med sitt centrala läge och sina 11 unika lägenheter. Här är vardagen enkel med parkeringsplats som ingår till lägenheten för 75 kr/mån, för dig som pendlar ligger bussen någon minuts promenad bort. Extra parkeringsplats går att hyra för 100 kr/månad. Norrtäljes charmiga stadskärna med affärer, matbutik och kommunikationer ligger endast några minuters promenad bort. Källarförråd hör till lägenheten. Grossgärdet tillhör ett av Norrtäljes allra mest populära områden, uppvuxet med mycket grönska runtom och närhet till allt för dig som vill bo komfortabelt med fint cityläge.

En riktigt trivsam lägenhet om du önskar öppna luftiga ytor, radhuskänsla och en riktigt härlig uteplats med markis!


Boarea
84.6 kvm
Avgift
3 486 kr/mån
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-09-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.