Grossgärdsgatan 2 B

Grossgärdsgatan 2 B

Slutpris

1 435 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Grossgärdsgatan 2 B


Slutpris
1 435 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Stor härlig enrummare om drygt 45 m² med balkong och oerhört låg avgift om 1 615 kr/månad!

Välkommen till en fantastiskt mysig enrummare om hela 45 m² med otroligt låg avgift om endast 1 615 kr/månad. Här bor du i en av Norrtäljes mest populära föreningar med oerhört låga avgifter och ett mycket fint läge på Grossgärdet. Lägenheten är ljus och trivsam med stort härligt kök med gott om plats för matbord. Trevlig balkong i söderläge mot gården och ett stort rum som är lätt att avgränsa om man vill skärma av en sovalkov så att den nyttjas som en minitvåa. Läget är bästa tänkbara i ett lugnt uppvuxet område med busshållplats ett stenkast bort, centrum med sin mysiga stadskärna och all tänkbar handel når du på några minuters promenad. Stort vindsförråd och gemensam tvättstuga i huset. Lägenheten är väl omhändertagen och full av 50-tals charm med härlig atmosfär och takhöjd över standard som ger extra rymd. En riktigt fin retropärla med en av Norrtäljes lägsta månadsavgifter. Välkommen!


Boarea
45.2 kvm
Avgift
1 615 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.