Grossgärdsgatan 2 B / Grossgärdet / Norrtälje

Stor härlig enrummare om drygt 45 m² med balkong och oerhört låg avgift om 1 615 kr/månad!

Slutpris
1 435 000 kr
Boarea
45.2 kvm
Avgift
1 615 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grossgärdsgatan såldes av oss 2019-06-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grossgärdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastiskt mysig enrummare om hela 45 m² med otroligt låg avgift om endast 1 615 kr/månad. Här bor du i en av Norrtäljes mest populära föreningar med oerhört låga avgifter och ett mycket fint läge på Grossgärdet. Lägenheten är ljus och trivsam med stort härligt kök med gott om plats för matbord. Trevlig balkong i söderläge mot gården och ett stort rum som är lätt att avgränsa om man vill skärma av en sovalkov så att den nyttjas som en minitvåa. Läget är bästa tänkbara i ett lugnt uppvuxet område med busshållplats ett stenkast bort, centrum med sin mysiga stadskärna och all tänkbar handel når du på några minuters promenad. Stort vindsförråd och gemensam tvättstuga i huset. Lägenheten är väl omhändertagen och full av 50-tals charm med härlig atmosfär och takhöjd över standard som ger extra rymd. En riktigt fin retropärla med en av Norrtäljes lägsta månadsavgifter. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.