Hamndalsvägen 9 / Sänsjö / Norrtälje

Insynsskyddad sommaridyll med sjöglimt, gästhus & båtplats 300 m från havet!

Slutpris
2 125 000 kr
Boarea/biarea
27/4 kvm
Driftkostnad
18 456 kr/år
Tomtarea
2 078 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på hamndalsvägen såldes av oss 2020-03-26. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på hamndalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sänsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hamndalsvägen 9, i attraktiva Sänsjö! Högt belägen insynsskyddad hörntomt med lättskött natur- och trädgårdstomt med vackra ekar, fin sjöglimt och utsikt över fält och skog. Perfekt badrocksavstånd 300 meter från huset till områdets fina badstrand, badberg och båtplats. Härifrån kommer du ut till Norrtäljeviken och sen vidare ut till en fantastisk skärgård, där flera sjökrogar och fina badöar finns att upptäcka.

Välskött vinterbonat fritidshus om 50 kvm att nyttja året runt, som har byggts ut och renoverats till dagens fina skick med två bra sovrum, stort vardagsrum som ligger öppet mot köket, braskamin, stilrent kök med integrerade vitvaror, matplats för 6-8 personer, helkaklat duschrum med toalett, golvvärme och förberett för tvättmaskin. På trädäcket njuter du av solens strålar från förmiddag till kväll, perfekt soldäck med rofylld utsikt. På altan samlas alla för middag där kvällssolen gör sig påmind.

Tomten ligger skyddat och liknar en solig innergård, fastigheten gränsar till stor samfälld skog som bjuder på fin svamp och bärplockning. Vidare på tomten finns ett fint gästhus om 30 kvm med öppet tak upp till nock och egen altan, två förråd och carport. Här finns också plan gräsyta för spel och lek. Sänsjö är ett lugnt område med fin gemenskap, traditionellt midsommarfirande på midsommarängen och kräftskiva firas på badstranden årligen. Gångavstånd till SL-busshållplats 2,5 kilometer från huset, prisbelönat bageri på cykelavstånd 5,5 kilometer och matbutik Vreta handel 5,5 kilometer bort.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.