Hattuddsvägen 4 / Hattudden / Norrtälje / Nyproduktion

Nyproducerade fritidshus med sjönära läge på Hattudden

Slutpris
710 000 kr
Boarea/biarea
90/20 kvm
Driftkostnad
24 120 kr/år
Totalareal
1 975 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-05-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hattuddsvägen såldes av oss 2017-05-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Hattuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hattudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I området Hattudden på Rådmansö finns nu möjligheten att förvärva och själv planera ett nyproducerat fritidshus eller minivilla. Du bestämmer själv planlösning, tillval och mer därtill. Hög standard och fantastiska lösningar som möjliggör att husen används för både fritidshus och permanentbostad.
Utförandet av en genomtänkt boyta i vinkel, med loft som rymmer både allrum och sovplatser. Rejält duschrum, öppna sällskapsytor och rymliga sovrum ger den extra lyx som man sällan finner i dagens befintliga bostadsutbud.

Hattudden ligger ca 15 km från Norrtälje och nås enkelt via E18 mot Kapellskär. Området är populärt för dessa vackra natur och sjönära läge vid Norrtäljeviken, där möjligheten finns att ta sig ut till havs.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info, samt åk ut och titta på tomterna.

Lördag 1 april kommer en informationsvisning att hållas i området (Hattuddsvägen 4) där vi kan berätta mer om planlösningar, tillval, bygg-och köpprocess samt mycket mer därtill. Boka er gärna.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration