Herkulesgatan 7

Herkulesgatan 7

Slutpris

3 170 000 kr


Norrtälje

Herkulesgatan 7


Slutpris
3 170 000 kr

Norrtälje

Häftigt lägenhetshus med flertal våningar och utsikt över Norrtäljeviken

Varmt välkommen till detta fristående bostadsrättshus med egen trädgård och spabad. Ett mycket sällsynt tillfälle att förvärva ett fristående lägenhetshus i Norrtäljes äldre kvarter med en fantastisk utsikt över Norrtäljeviken och staden. Bostaden ligger lugnt och avskilt på en återvändsgata inne i stadskärnan där parkeringen utanför gör det möjligt att ha egen bil. I hela bostadsrätten finns det golvvärme och i vardagsrummet även en braskamin.

Bostaden är fortfarande registrerad i förening som en 2:a på 40 kvm men är ombyggd över tiden med två nya våningar som har gjort att den ökat till 74 kvm. Bygglov på ombyggnationer finns.

Här har du din egen oas på hemmaplan där den grönskande tomten runt om huset inbjuder med både fruktträd, bärbuskar och vackra perenner samt odlingskragar. Trädgården och de två uteplatserna blir en naturlig förlängning av bostaden då det går att vistas på året runt. Den ena uteplatsen som nås från det stora vardagsrummet är inglasad och utrustad med en terrassvärmare. Den andra öppna uteplatsen har ett spabad som värmer upp mot 40 garder.

Planlösningen är trevlig och med tre olika våningsplan. Kök och matrum ligger på det första våningsplanet likaså med två sovrum och ett badrum som är helkaklat, här går det också att komma ut på uteplatsen med spabad och grill möjligheter. En våning upp finns ytterligare två sovrum. Ifrån matrummet och en våning ner kommer man till vardagsrummet och den inglasade uteplatsen. Gallerförråd, blomförråd och gemensam tvättstuga finns tvärsöver gården i det stora bostadsrättshuset. Likaså finns det en gemensam uteplats uppe på berget som har en fantastisk utsikt över Norrtälje.

I Norrtäljes äldre kvarter bor man endast några minuter ifrån staden som har ett utbud av restauranger, shopping och kultur. Likaså den nya hamnen når du inom några minuters promenad som har fantastiska naturomgivningar och promenadstråk längs med Norrtäljeviken samt badplats vid Kärleksudden och vackra Borgmästarholmen.

Det här är en boendet med absolut toppläge och som måste upplevas i skärgårds staden Norrtälje. Välkommen på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
5 113 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Herkulesgatan såldes av oss 2021-12-29. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Herkulesgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.