Klippgatan 4C

Klippgatan 4C

Slutpris

3 650 000 kr


Kvisthamra - Centralt— Norrtälje

Klippgatan 4C


Slutpris
3 650 000 kr

Kvisthamra - Centralt— Norrtälje

Sällsynt chans att förvärva friköpt radhus med ypperligt läge i Kvisthamra

Välkommen till detta fint renoverade radhus om 118 kvm i två plan, beläget vid lugn återvändsgata i populära Kvisthamra. Det perfekta huset för barnfamiljen som vill bo centralt men i lugna kvarter. Här är nära till allt men ingen trafik. Entré under tak via fin altan i sydväst. På nedre plan finns hall, praktisk tvättstuga, gästtoalett, smakfullt kök i vitt med stor köksö, matplats för många och utgång till altan under tak och vidare ut i den lättskötta trädgården. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. I vardagsrummet finns öppen spis och plats för soffgrupp.

På övre plan finns tre fina sovrum med bra förvaring, helkaklat duschrum, övre hall samt arbetsvrå och utgång till den stora balkongen. Fin trädgårdstomt på bägge sidor av huset med grönska som skyddar mot insyn.

2012-2013 helrenoverades huset och tvättstugan byggdes till 2011.

Radhuset har del i samfällighet med egen lite lekplats mellan husen samt gemensam tvättstuga. Till radhuset hör ett förråd samt parkeringsplats.

Ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Kvisthamraviken och naturen men samtidigt bara 5 min promenad från den nya hamnen, Societetsparken och den fina stadskärnan. För den aktiva barnfamiljen finns här alltid något att göra. Sommartid kan man bada vid Kärleksuddens sandstrand, ta båten ut i skärgården eller varför inte spela tennis på grusbanorna nere i Societetsparken. Vintertid kan man åka slalom i Kvisthamrabacken. Fotbollsplaner, ishall, badhus och gym ligger också nära. I närområdet finns både förskola och grundskola åk F-6. Fina gång- och cykelvägar ner på stan.


Boarea
118.6 kvm
Driftkostnad
54 000 kr/år
Tomtarea
220 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna parhus på Klippgatan såldes av oss 2023-09-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Klippgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.