Körsbärsvägen 9 / Nya Solbacka / Norrtälje

Nya Solbacka - hus med många rum och möjligheter

Slutpris
4 750 000 kr
Boarea
185 kvm
Driftkostnad
34 100 kr/år
Tomtarea
842 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2020-11-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Körsbärsvägen såldes av oss 2020-11-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Körsbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig villa med många möjligheter och rum. Hus i två plan med öppen planlösning, sex sovrum och två badrum samt fribyggt garage och förråd. Härligt läge med altandäck i väster och söder vilket ger sol hela dagen. Man förlänger även säsongen i det inglasade uterummet i anslutning till altanen.

Trevlig ljus och plan tomt med gräsmattor kombinerat med stenläggningar som tillsammans med häckar i tomtgräns skapar en vacker helhet.

Fräsch villa som ger många möjligheter i ett trivsamt område.

Området är mycket barnvänligt och lugnt. Här har du nära till det mesta, skolor, förskolor, härliga promenadstråk i naturen, mataffär, pizzeria och mycket annat. En kort promenad från huset finns busshållplats där du kan ta stadsbussen in till busstationen där du bland annat hittar anslutningsbussar till Stockholm. Vill du gå eller cykla in till Norrtälje centrum, finns det många och fina promenad och cykelvägar in.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.