Lennart Torstenssons Väg 12 C / Grossgärdet - Centralt / Norrtälje

Central 1,5:a med södervänd balkong med fin utsikt över gården!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 306 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lennart Torstenssons väg såldes av oss 2020-02-07. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lennart Torstenssons väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grossgärdet - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lennart Torstenssons Väg 12 C, en välplanerad lägenhet om 41 kvm med ordentligt kök och matplats för 4-5 personer intill fönster, vardagsrum med fin utsikt och utgång till balkong, sovrumsdel med plats för större säng, hall med klädkammare, helkaklat duschrum och källarförråd.

Här bor du centralt med gångavstånd till mataffär, handelsområde och Norrtäljes stadskärna.

På området Grossgärdet tar det bara några minuter ner på stan och samma sak gällande busshållplats med förbindelser mot Stockholm. Mycket välskött och omtyckt Brf med optimalt pendlingsläge och låg avgift!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.