Lilla Brogatan 6B

Lilla Brogatan 6B

Slutpris

1 900 000 kr


Centrum— Norrtälje

Lilla Brogatan 6B


Slutpris
1 900 000 kr

Centrum— Norrtälje

Norrtälje stads finaste idyll - Lilla torget

Välkommen till Lilla Brogatan 6 B som ligger mitt i Norrtälje stadskärna bland stadens finaste gator. En ljus lägenhet med härlig takhöjd om 45 kvm med utsikt över Lilla torget och vackra takåsar. Här bor du helt ostört intill pittoresk gågata och i en unik lägenhet liknande ett eget hus med egen ingång och trapphus. Alldeles utanför lägenheten ligger Norrtäljeån och nya stadsdelen hamnen.

Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger goda sällskapsytor, stilrent kök med marmor och förberett för diskmaskin, större sovrum med vy över innergård och Norrtäljeån, klädkammare, helkaklat duschrum med handdukstork och egen uteplats. Innergården ligger i soligt söderläge alldeles intill Norrtäljeån med flera uteplatser för föreningens medlemmar. Här njuter du av lugnet och solens strålar från förmiddag till sen eftermiddag. Brf Pegasus är en välskött och stabil förening som vill att medlemmarna ska trivas. Välkommen till Norrtälje stads finaste idyll med närheten till allt vad man kan önska.


Boarea
45 kvm
Avgift
2 451 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Lilla Brogatan såldes av oss 2018-09-13. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lilla Brogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.