Lundmansgatan 7 A, halv trappa

Lundmansgatan 7 A, halv trappa

Slutpris

1 630 000 kr


Grossgärdet— Norrtälje

Lundmansgatan 7 A, halv trappa


Slutpris
1 630 000 kr

Grossgärdet— Norrtälje

Endast en halv trappa! Välplanerad tvårummare med fönster åt två håll och mysig balkong i söderläge

Endast en halv trappa upp på Lundmansgatan 7 A ligger denna välplanerade tvårummare om hela 59,5 m². Lägenheten är ljus och trevligt planerad med fönster åt två håll, balkong i söderläge och takhöjd över standard. Trevliga detaljer såsom stavparkett i vardagsrummet, retrokök med 50-tals charm och fönsterbrädor av marmor. Kaklat stambytt duschrum med fönster, praktisk klädkammare och inte minst det fenomenala läget är är ytterligare stora plus.

Här bor du i en av Grossgärdets allra mest populära föreningar med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. Här bor ni med ett utmärkt pendlarläge med en kort promenad till bussar mot både Stockholm och Uppsala. Ett stenkast bort finner vi Flygfyrens handelsområde med matbutik, apotek och flertalet stora affärer. Centrum med sin mysiga stadskärna och all tänkbar handel når du på några minuters promenad. Brf Vilan är en välskött förening med låga månadsavgifter och stor fin innergård med grillplats för medlemmarna att nyttja. Här finns även tvättstuga i föreningen och ett stort vindsförråd samt ett matkällarförråd som hör till lägenheten.

Detta är ett komfortabelt boende för dig som vill ha närhet till det mesta i mysiga Norrtälje utan trappor. Varmt välkommen på visning.


Boarea
59.5 kvm
Avgift
2 749 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.