Maria Winkvists väg 10 lgh 1504 / Solbacka Strand / Norrtälje / Nyproduktion

Högt belägen med stor balkong mot söder med naturskönt läge i anslutning till uppvuxen eklund.

Brf Havsvyn
Slutpris
2 755 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-04-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Maria Winkvists Väg såldes av oss 2018-04-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Maria Winkvists Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brf Havsvyn - högt och fint beläget med ett vackert naturnära läge i ett av Norrtäljes nyaste och mest efterfrågade områden - Solbacka Strand. Här erbjuds en funktionellt planerad lägenheten med hög grundstandard samt tillvalsutrustad utan extra kostnad. Hiss i huset och stora balkong.
Väldisponerad och trevligt planerad trerumslägenhet som ligger på husets sydvästra gavel. Stor fin balkong mot söder med naturskönt läge i anslutning till uppvuxen eklund. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Lägenheten har ett Ballingslövskök och köket är tillvalsutrustad utan extra kostnad med gråa köksluckor med svagt rundade kanter. Kyl och frys samt inbyggnadsmicro och inbyggnadsugn i vitt och rostfritt. Två sovrum varav ett med garderobsvägg med skjutbara dörrar varav två med klarglasspegel.
Badrummet är inrett med handfatskommod med utdragbara lådor samt duschpaket med takdusch. Mörkgrått klinkergolv med komfortvärme. Vitt väggkakel. Tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Överskåp med vita skåpluckor.

Lägenheten är färdigställd och besiktigad. Den finns tillgänglig från januari 2018 med flexibelt tillträde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration