Maria Winkvists väg 10A

Maria Winkvists väg 10A

Slutpris

1 550 000 kr


Solbacka strand— Norrtälje

Maria Winkvists väg 10A


Slutpris
1 550 000 kr

Solbacka strand— Norrtälje

Nyproducerad tvåa högst upp i huset

Välkommen till en inflyttningsklar lägenhet med ett av husets bästa lägen, högst upp och med helt öppen vy utan insyn. Här bor du yteffektivt med en planlösning som är genomtänkt in i minsta detalj och ytorna nyttjas på bästa sätt. Modernt och snyggt inrett med en stor härlig balkong med förmiddagssol och fina naturvyer som måste upplevas på plats. Mycket trevligt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lätt att möblera med gott om plats för både matbord och soffgrupp. Köksdelen är välutrustad med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens, här finns både diskmaskin, inbyggd micro, kyl/frys, induktionshäll samt ugn. Stilrent duschrum med klinker på golv och helkaklade väggar, komfortvärme och egen tvättmaskin. Hiss finns i huset och förråd finns till lägenheten i gårdsbyggnad. Nytt och fräscht där det bara är att flytta in!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 785 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-12-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Maria Winkvists väg såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Maria Winkvists väg.

Boka värdering

Carina Säll

Kontaktperson
Talar även engelska, italienska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.