Mörjarvägen 24

Mörjarvägen 24

Slutpris

5 000 000 kr


Harka— Norrtälje

Mörjarvägen 24


Slutpris
5 000 000 kr

Harka— Norrtälje

Stor enplansvilla i vackra Harka!

Välkomna till en enplansvilla i lantlig miljö med härlig utsikt i vackra Harka.
Söker ni efter hus på landet så har ni hittat rätt men här har ni ändå närheten till Norrtälje stadskärna. Stor fastighet på hela nästan 3 000 kvm skapar en rymlig fridfull känsla med grönområden som angränsar.
Stor infart med plats för flertalet bilar samt en carport som rymmer två bilar med installerad ladd-box för elbil. Förråd är i förlängningen av carport. Fiber finns indraget i huset.

Huset på 147 kvm + 33 Biarea har ett vidbyggt varmgarage som delats av för ett extra sovrum. Totalt hela 5 sovrum i huset där 3 av dom har plats för dubbelsäng. Stor hall med mycket plats för ytterplagg samt förvaring.
Längsmed hallen ligger 3 sovrum där 2 är likvärdiga och ett lite större med klädkammare. Ett badrum med dusch, wc samt handfat med spegelskåp ligger mellan två av sovrummen. Köket är byggt i vinkel med förlängd bänkskiva med öppen planlösning där matplatsen för större sällskap är placerad och en vacker kakelugn. I köket finns gott om plats för matbord samt mycket förvaringsutrymmen. Stort vardagsrum där en större soffgrupp får plats med fönster mot söderläge med utgång till den stora altanen på baksidan av huset med härliga vyer samt sol större delar av dagen och kvällen som är den givna grillplatsen.
Nära köket ligger det större badrummet med ingång till en ljus och härlig bastu som är tillbyggd från ursprunget. Fina hörnfönster och glasad dörr till altanen ger ett härlig ljusinsläpp.
Mittemot badrummet ligger stora sovrummet placerat mot norr med flertalet garderober. Vidare kommer ni till tvättstugan där det finns tvättmaskin och torktumlare med utrymme för att hänga tvätt. Går ni vidare så kommer ni till det femte sovrummet som är en del av garaget där den som vill enkelt kan ta ner vägg för ett större garage. Utgång mot altanen även här.
Borrad brunn med gott om vatten och en trekammarbrunn försörjer huset.

Fastigheten ingår i Harka samfälligheten som har en vacker badplats och bastu vid Norrtäljeviken. Ni har också möjlighet till båtplats med separat kö.

Skolor och förskola finns inom 10 min med bil. Frötuna skola är närmast ca 5 min bort med bil men det tar bara ca 10 min till Kvisthamraskolan centralt belägen. Förskolor finns det ett par stycken inom 5-10 min att välja på.
Avståndet till Norrtälje är ca 10 min med bil. Närhet till buss vid avfart mot Harka. Restiden till Stockholm är ca 1 timme.

Varmt välkomna på visning.


Boarea/biarea
147/33 kvm
Driftkostnad
42 312 kr/år
Tomtarea
2 944 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-04-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Mörjarvägen såldes av oss 2022-04-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Mörjarvägen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.