Näskaräng 36

Näskaräng 36

Slutpris

4 025 000 kr


Grovstanäs— Norrtälje

Näskaräng 36


Slutpris
4 025 000 kr

Grovstanäs— Norrtälje

Grovstanäs/ Näskaräng - fritidshus för åretruntbruk med sjöutsikt

Trevligt fritidshus i lugn miljö med sjöutsikt och altan i sydväst. Fastigheten ligger högt och med insynsskyddat läge. Hus i öppen planlösning med kök, inglasad hall och vardagsrum med generösa fönsterpartier mot söder och härlig utsikt mot vattnet. Huset har också två stora sovrum samt badrum med vattentoalett och bastu.

Härlig uteplats delvis under tak med fin sjöutsikt och med sol större del av dagen. Tomten ligger något högt och har en bra kombination av gräsmattor, stenpartier och perenner som tillsammans bildar en vacker helhet. På fastigheten finns även ett isolerat gästhus om 15 kvm samt ett förråd.

Ett fritidshus med mycket bra läge i ett bra område med skärgården runt hörnet.

Möjlighet till båtplats finns i föreningen. Fastigheten ligger bra i området med närhet till bad och båtplats.(se områdeskarta).

På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder. Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
20 110 kr/år
Tomtarea
1 795 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-02-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Näskaräng såldes av oss 2024-02-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Näskaräng.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.