Norrhyttevägen / Harka / Norrtälje

Generös tomt i mysigt område med utsikt över Norrtäljeviken!

Slutpris
850 000 kr
Driftkostnad
2 952 kr/år
Tomtarea
2 137 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE HARKA 1:20
Såld
2019-10-09
Bostaden är såld!

Denna tomt på Norrhyttevägen såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Norrhyttevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Harka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har det släppts en generös tomt på 2137 kvm i mysiga Harka. Tomten ligger utanför plan vilket skapar utrymme för att bygga sitt drömhus där fiber och el är draget till tomtgräns och även möjlighet att gräva ner en 3-kammarbrunn finns. Utsikt över Norrtäljeviken och lägg till kvällssol för härliga sommarkvällar. I området är det permanentboende med ett fåtal hus runtomkring. Du får en lantlig känsla men endast ca 10 min bilresa till centrala Norrtälje och max 5 min till Frötuna skola. Ca 5 min till Björnö där det planeras förskolor inom kort. Kontakta mäklaren för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.