Nyponvägen 37

Nyponvägen 37

Slutpris

3 300 000 kr


Fågelsången— Norrtälje

Nyponvägen 37


Slutpris
3 300 000 kr

Fågelsången— Norrtälje

Rymligt kedjehus i barnvänligt område

Nu finns chansen att förvärva ett av dessa populära och omtyckta kedjehus! Bostadens 141 kvm är fördelade på stort vardagsrum, kök med rejält matrum samt 4 stora sovrum, två våtrum och ett inglasat uterum. Optimalt för den större familjen eller Er som tycker om att ha utrymme att umgås. Att huset är fördelat på fyra plan möjliggör tillfälle att vara för sig själv samtidigt som umgängesytorna är välplanerade och generösa. Här kan familjen trivas och växa om så är fallet. Gott om förvaring med bl a två förråd/klädkammare inomhus.

På husets framsida har känslan av en innergård med ett inglasat uterum, för de lite svalare kvällarna, med trädäck ut mot en gräsmatta. En insynsskyddad tomt med bra ljusinsläpp. På baksidan, som vetter mot skogen finns en uteplats och sen är tomten terrasserad upp mot berget och ett förråd. En del av tomten som antingen kan planeras för växtlighet eller användas som en spännande lekplats för barnen.

Garaget är generöst med plats för både bil, verktyg och massor med förvaring.

Fågelsången är ett populärt område där ni har nära till flertalet skolor, förskolor och mataffärer. Men inte att förglömma "Nyponbacken", lite längre ner på gatan med dess fina lekpark och pulkabacke om vintern. Det är cykelavstånd till Norrtäljes stadskärna, men du har även bussen i princip utanför dörren.


Boarea
141 kvm
Driftkostnad
25 641 kr/år
Tomtarea
378 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Nyponvägen såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Nyponvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.