Östernäs bryggväg 66 / Östernäs / Norrtälje

Östernäs - fritidshus med söderläge och närhet till havet

Slutpris
1 810 000 kr
Boarea
30 kvm
Driftkostnad
5 000 kr/år
Tomtarea
3 058 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-06-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Östernäs Bryggväg såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Östernäs Bryggväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östernäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt fritidshus på stor tomt i en härlig idyll med många möjligheter. Huset inrymmer, förutom det ljusa köket ett vardagsrum med en vedspis och högt i tak, ett sovrum och ett tvättrum. Här är en plats att njuta på och tomten bjuder in till både lek, umgänge och rekreation. Härlig altan i söderläge med många soltimmar och med naturen som närmsta granne. På tomten finns också ett gästhus om 10 kvm med gästrum och utedass. Huvudhuset och gästhuset är ihop byggt via en altan. På fastigheten finns även ett förråd om 10 kvm med vidbyggt vedskjul.

Ett charmigt fritidshus i härlig miljö på Rådmansö med närhet till havet. 600 m till Östernäs brygga där man kan bada från klippor eller vid en liten sandstrand. Här finns också en anlagd promenadväg med fikabord och med utsikt över havet. Östernäs brygga trafikeras av Vaxholmsbolaget. Till Norrtälje 15 min med bil och till buss 100 m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.