Posthusgatan 3

Posthusgatan 3

Slutpris

3 900 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Posthusgatan 3


Slutpris
3 900 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Absolut bästa läge utan insyn i tre väderstreck!

Välkommen in till ett unikt hörnlägenhet mitt i skärgårdsstaden Norrtälje i tre väderstreck. Exklusiv lägenhet i två plan med vackra vyer över takåsarna och utsikt över Norrtäljeån.
Husen, som i Europa kallas Town-houses, är designad av den välkända arkitekten Olle Rex och skapar ett boende utöver det vanliga.

Här hittar du en härlig hörnlägenhet med 4 rum och 110 kvm boarea. Den vackra takvåningen och dess tre uteplatser har ett fritt läge utöver staden och känslan av enskildhet, inget trängsel från grannar här! Här kan du njuta av solen från morgon till kväll, äta middagar under stjärnorna och enkelt bjuda över dina vänner på fest med den bästa utsikten över takåsar och Norrtäljeån. Inuti lägenheten är det ljust och öppet med ljusa väggar. Den moderna köksön är hjärtat av det sociala området och perfekt för matlagning tillsammans. Sovrummen är också stora med bra utrymme för familj och gäster. Till lägenheten hör en garageplats. Ta hissen direkt ner till garaget, bekvämt och lätt när ni har varit i mataffären. Ett exklusivt och bekvämt boende utöver det vanliga. Två fina terrasser samt balkong i båda planen mot väster samt en uteplats mot öster. Villakänsla mitt i stan!
I Norrtäljes idylliska stadskärna har man allt man kan önska sig i form av butiker, caféer, restauranger, kultur och service. Samtidigt som man är naturnära med motionsspår, parker, vacker natur och bad i Lommaren är det bara ett par minuter från busstationen och perfekt pendlarläge. Det fina promenadstråket längs kajen, nya stadsdelen Norrtälje Hamn och den fridfulla staden med sina charmiga hus och kullerstensgator, gör Norrtälje till en unik och varierande stad.Denna bostad erbjuder ett bekvämt, charmigt och önskvärt liv. Kom och se själv på en av våra visningar - vi lovar att du inte kommer att bli besviken!


Boarea
110 kvm
Avgift
10 455 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-05-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Posthusgatan såldes av oss 2024-05-13. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Posthusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.