Rådmansövägen 99

Rådmansövägen 99

Slutpris

3 195 000 kr


Rådmansö - Södersvik— Norrtälje

Rådmansövägen 99


Slutpris
3 195 000 kr

Rådmansö - Södersvik— Norrtälje

Vackert och renovert hus på bra läge

Varmt välkommen till Södersvik och detta hus med en helt magisk utemiljö. När våren och sommaren kommer vill vi vara ute och njuta av den vackra naturen och förhoppningsvis det vackra vädret. Här har man lyckats göra en helt fantastisk utemiljö där inne blir ute och ute blir inne. En altan som är uppdelad och du har olika delar beroende på väder och vind! Här kan du efter en lång arbetsdag komma ut till lugnet och laga din middag vid den nya grillplatsen och ta ett avkopplande bad i utomhusbadet. Huset har i omgångar genomgått renoveringar och har genomgående ljusa och bra ytskikt. När du kommer in i huset via farstukvisten möts du av en stor hall med gott om plats för ytterkläder. Vidare på detta plan finns två sovrum, badrum stort kök med utgång till det vidbyggda uterummet och trappan som leder dig ner till souterrängplan. Här har du oväntat stora ytor, allrum med ny braskamin, tvättstuga, sovrum samt förvaringsmöjligheter. Härifrån tar du dig in till det stora vidbyggda garaget.

• Kommunalt vatten och avlopp
• Stora uteplatser samt plan gräsyta och vackra omgivningar
• Vidbyggt garage
• Utomhusbad
• Grusad uppfart med plats för flertalet bilar
• Isolerat gästhus
• Inglasat uterum
• Braskamin
• Närhet till SL-buss och Norrtälje

Södersvik är ett familjärt område med närhet till fantastiska naturomgivningar. Från huset har du nära ner till Prästfjärden.
Känner du för nybakt bröd finns Rådmansö bageri på gångavstånd, här kan du köpa de godaste bullarna eller varför inte nybakta frallor till frukost.
Till Norrtälje kommer du på 20 min med bil. Det finns bra kommunikationer i området och du hittar hållplats till SL-buss på gångavstånd.
I ditt närområde finns det massor att hitta på och upptäcka. Från vissa delar på Rådmansö går passbåtar ut till vår vackra skärgård. Gillar du att promenera ska du besöka naturreservatet Riddersholm. Här kan du gå utmed havsbandet och här kan du bland annat hitta vildväxande ramslök om våren. I Gräddö finns möjlighet att hyra kajak för den friluftsintresserade, här finns också matvarubutik samt en pizzeria. Varför inte ta ett besök på Samstorps gård, där du kan handla lokalproducerade varor eller åka på djursafari.
I området finns förskola och vid Frötuna finns grundskola samt förskola.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
75/93 kvm
Driftkostnad
41 500 kr/år
Tomtarea
1 193 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Rådmansövägen såldes av oss 2023-05-09. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rådmansövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.