Roslagsgatan 27A 3 tr / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Takvåning med stor balkong i skyddat sydvästläge

Slutpris
4 195 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
5 622 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Roslagsgatan 27A 3 tr såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Brf Sparven på Roslagsgatan 27 utsågs av Arkitektupproret till Sveriges vackraste nyproduktion 2018.

I det unika huset på Roslagsgatan med sina spröjsade fönster, bandtäckta plåttak och det vackra tornet i hörnet är Brf Sparven som nyproduktion något utöver det vanliga.
Huset är byggt i vinkel med parkeringsgarage och en lummig innergård i soligt sydvästläge. Från balkongen överblickar man såväl den angränsande trädbevuxna lummiga backen upp mot Norra berget, som den egna bostadsgården i eftermiddags - och kvällssol

Våningen erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till den väl tilltagna balkongen i soligt sydvästläge mot den lugna innergården. Stilsäkert Ballingslövskök med genomgående vitvaror från Siemens. Tre sovrum, alla med bra förvaringsutrymmen samt två badrum med dusch.

Utanför porten finns möjligheterna för ett rikt liv, oavsett om du föredrar stadsliv eller natur. Hela Norrtälje stadskärna, med sitt utbud av handel och restauranger, ligger inom bara några minuters gångavstånd nedför Roslagsgatan. Här kan ni äta god mat, besöka butiker eller bara promenera längs smågatorna till Societetsparken. Ni når även busstationen med täta avgångar till bl.a. Stockholm, Uppsala eller ut i skärgården. I Sparven bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närheten till vad ni än önskar.

Missa inte en unik chans att förvärva en vacker takvåning i centrala Norrtälje!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.