Sjötorpsvägen 17

Sjötorpsvägen 17

Slutpris

2 400 000 kr


Rådmansö— Norrtälje

Sjötorpsvägen 17


Slutpris
2 400 000 kr

Rådmansö— Norrtälje

En hemtrevlig oas på vackert läge!

Varmt välkommen till Sjötorpsvägen 17 och detta hemtrevliga och ombonade fritidshus. Här möts du av en stor tomt om hela 2202 kvm som näst intill är indelad i olika rum. Här finns något för alla, gillar du att odla, spela fotboll eller bara ligga och sola?
Det bästa med det här huset är läget. Du har en tre minuters vacker promenad ner till områdets strand och brygga där du också har rätt till en båtplats. Det här är en fantastisk miljö, ta med picknickkorgen och slå dig ner för att njuta av utsikten över Prästfjärden och området runt om.

* Hemtrevligt och bra planlösning
* Båtplats
* Badrocksavstånd till badplatsen
* Vacker och ombonad trädgård
* Egen borrad brunn
* Luftvärmepump och braskamin
* Fantastiska naturomgivningar
* SL-buss

Huset är hemtrevligt och väl omhändertaget, här möts du av ett kök med öppet in mot matplatsen, ett mysigt allrum med stora fönster och utgång till den intilliggande uteplatsen. Huset har också två sovrum, duschrum med förbränningstoalett och bra med förvaringsmöjligheter. Men det är inte allt! Här finns även en snickarbod och ett gästhus, vilket ger dig extra utrymme och möjligheter. Från huset kan du ta cykeln, eller båten till det populära Rådmansö Bageriet för att köpa färska frallor till frukost eller de godaste bullarna till eftermiddagsfikat.
Vägen utanför trafikeras av SL-buss. Åker du bil tar det ca 15 min till Norrtälje och ca 50 till Stockholm. Närmaste mataffär finns i Gräddö.

Vill du ha fler tips på saker att göra i närområdet, fråga mig Maria Strömbäck, din lokala mäklare på Rådmansö.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Tomtarea
2 202 kvm
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Sjötorpsvägen såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sjötorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.