Södra kustvägen 16

Södra kustvägen 16

Slutpris

5 100 000 kr


Backtorpshöjden— Norrtälje

Södra kustvägen 16


Slutpris
5 100 000 kr

Backtorpshöjden— Norrtälje

Stor villa med två dubbelgarage samt uppvärmd pool!

Välkommen till denna villa på 157 kvm som renoverats smakfullt senaste åren och erbjuder det mesta. Uppvärmd nedsänkt saltvattenpool och ett spabad med altan runtom som är vackert inklädd av massiva glasväggar.
Två stora dubbelgarage med värme året runt och massor med förvaringsplats. Gästhus på ca 36 kvm som renoverats för tonårsboende eller för den som vill hyra ut. Eldriven grind med fjärrkontroll.
Detta är ett praktiskt och bra boende och för den som söker garageplats har ni kommit rätt.

Huvudbyggnaden som är i tre plan med halvtrappor samt gillestuga har idag två sovrum med möjlighet till 4 där den stora matsalen kan delas upp i två sovrum, det största sovrum har eget badrum med badkar/dusch, wc och tvättho samt en utgång mot balkongen i söderläge, rejält vardagsrum med braskamin samt utgång till altanen och poolen. Köket är rustat med vinkyl, induktionshäll, inbyggd micro och ugn, fullstor kyl/frys där alla vitvaror är från 2021 samt massor med förvaringsutrymmen. Tvättstuga med tvätt och torktumlare. I gillestugan finner ni er egna bar för det sociala med öppen spis samt badrum med wc, bastu och dusch.


Fastigheten på 2 575 kvm är insynsskyddad mot grannar som i söder angränsar till grönområden. I närheten ligger padelhall, båtförvaring samt flertalet företag som i en företagsby.
Busshållplats i direkt närhet av fastigheten.
Till Stockholm tar det ca 1 timme och till centrala Norrtälje ca 5 min med bil. Flertal skolor och förskolor inom kortare bilresa.
Norrtälje har flera handelsområden i södra infarten mot Norrtälje.

Varmt välkomna på visning.


Boarea/biarea
157/36 kvm
Driftkostnad
39 570 kr/år
Tomtarea
2 575 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-09-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Södra kustvägen såldes av oss 2022-09-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Södra kustvägen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.