Solbacka Strandväg 34B

Solbacka Strandväg 34B

Slutpris

4 200 000 kr


Solbacka strand— Norrtälje

Solbacka Strandväg 34B


Slutpris
4 200 000 kr

Solbacka strand— Norrtälje

Nybyggt parhus med havsnära läge i Solbacka Strand, inflyttningsklart!

Detta vackert havsnära och nybyggda parhus kan du nu flytta in i som första ägare!

Välkommen till populära Solbacka Strand och detta välplanerade parhus om 135 kvm, fördelat på två öppna och ljusa plan med fem rum och kök. Utsikt över Norrtäljeviken från uteplats och balkong i sydostläge. Entréplan består av ett generöst vardagsrum och kök i öppen planlösning med ett stort glasparti ut mot gräsmattan. Här finns också ett sov- eller arbetsrum. Övre plan är väldisponerat med tre sovrum och ett allrum.

Du känner hemkänslan direkt när du kliver innanför dörren. Entrén har klinkergolv och skjutdörrsgarderober med nära access till helkaklat duschrum med toalett. Bostaden öppnar upp sig mot det stilrena L-formade köket från Ballingslöv med goda arbetsytor. Här är det gott om förvaring, köksö och vinkyl. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum. En väl tilltagen matplats som rymmer stora sällskap för middagsbjudningar. Från vardagsrummet når du guldkanten av bostaden, den spatiösa altanen och den tillhörande gräsmattan. I anslutning till hallen finns sovrummet som också kan användas som gästrum eller ett hemmakontor. På entréplan finns även en separat tvättstuga för god komfort.

Övre plan har burspråksfönster som skapar en fin atmosfär. Här finns två sovrum, varav ett master bedroom med en privat klädkammare samt ett angränsande allrum. Från allrummet finns utgång till balkong i sydost. Badrummet är även här helkaklat och har fönster samt badkar med duschhörna och handukstork.

På framsidan finns det plats för två bilar, eluttag samt ett praktiskt förråd. Husets andra sida mot Norrtäljeviken har en stor träbelagd altan i sydost, gräsmatta samt ytterligare ett förråd.

Denna bostad har bland de bästa lägena i Solbacka strand med fina promenadstråk in till centrala Norrtälje (15 min promenad) samt närhet till natur, vatten och bad. Förskola och skola inom gångavstånd.

Varmt välkommen till Solbacka Strandväg 34B!


Boarea
135 kvm
Avgift
6 955 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-01-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna parhus på Solbacka Strandväg såldes av oss 2024-01-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Solbacka Strandväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.