Solparksvägen 13 A

Solparksvägen 13 A

Slutpris

2 250 000 kr


Solbacka Strand— Norrtälje

Solparksvägen 13 A


Slutpris
2 250 000 kr

Solbacka Strand— Norrtälje

3:a i nyskick med uppskattad planlösning & rymlig uteplats

Välkommen till denna välplanerade trea om 80 kvm i nyskick med uppskattad planlösning. Fantastiskt fint hörnläge med utsikt över Norrtäljeviken, hög standard och goda sällskapsytor. Trevlig rumsfördelning med kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till den stora uteplatsen. Här finns ett komplett duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk förvaring. Köket från Ballingslöv bjuder in till matlagning, är fullt maskinellt utrustat och med vackert burspråk vid matplatsen. Två rymliga sovrum, ena med hel garderobsvägg och andra med fönster i två väderstreck. Lägenhetens hjärta är uteplatsen om hela 30 kvm som dels är inglasad och rymmer både matbord och soffgrupp. Här finns trädens grönska och öppen vy mot viken vilket gör att känslan på uteplatsen både är mysig och ombonad.

Solbacka Strand är ett populärt område som är under uppbyggnad. Här blandas bostadsrättshus med villor och radhus och höjden på byggnaderna följer naturen ner mot vattenlinjen. Här infinner sig lugnet och man kan koppla av. Känslan av att bo i nybyggda hus är härlig och du kan ägna fritiden åt annat än att renovera. För den som tänker på framtiden eller är rörelsehindrad ger dessa hus med rymliga hissar och trapphus stora möjligheter.

Här bor du modernt och komfortabelt med närhet till både hav och stad. Solbacka Strand ligger omgivet av vacker natur med ekbackar och det glittrande havet framför. Fina promenadstigar finns i naturreservatet Lindholmen och strandpromenaden till centrum längs med Norrtäljeviken är också att rekommendera. Solbacka Strand definieras av närhet till staden och dess bekvämligheter, matbutiker och förskola/skola i kombination med ett lugnt och naturnära område.


Boarea
80 kvm
Avgift
4 609 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-12-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.