Stockholmsvägen 11 A / Centrum / Norrtälje

Härlig 3:a med stor inglasad balkong i västerläge och hiss!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 254 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stockholmsvägen såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Stockholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva denna fina 3:a om 67 kvm, med hiss, ett stenkast från centrum.

Här erbjuds ni en fantastiskt härlig inglasad balkong i bästa läge för kvällssol, vardagsrum med goda umgängesytor, kök med plats för matbord, två rymliga sovrum och renoverat duschrum med tvättmaskin. Trevliga umgängesytor inne som ute och en genomgående välvårdad bostad! Till bostaden finns idag också hela två förråd. Lägenheten ligger på två trappor, utifrån tredje balkongen då huset ligger i souterräng.

Föreningen är mycket omtyckt och husen välvårdade. Här möter vi vackra planteringar och sittgrupper på föreningens område där det går att njuta av solens strålar.

Området runt Stockholmsvägen 11 är mycket lugnt och omtyckt. Trots sitt ostörda läge mot Södra Bergen och Pythagoras-området är det ändå centralt med mindre än 3 minuters promenad ner till centrum med gågator och butiker. Närhet till badhus, sporthall och Flyfyrens handelsområde. För den som pendlar är detta också ett utmärkt läge med busshållplats endast någon minut bort.

En lägenhet som måste upplevas! Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration