Tillfällegatan 6 A

Tillfällegatan 6 A

Slutpris

3 300 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Tillfällegatan 6 A


Slutpris
3 300 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Fantastiskt boende mitt i Norrtäljes stadskärna

Unikt tillfälle att förvärva en välplanerad lägenhet belägen mitt i Norrtäljes stadskärna.

Med fint läge mot en lugn och trivsam innergård ligger denna ytterst välplanerade lägenhet bekvämt utan trappor. Här bor du mitt i gamla stan och det är en härlig kontrast med naturen och lugnet innanför grindarna upp mot Norra Bergen. Direkt utanför grindarna befinner man sig mitt i stadskärnan med småstadslivet direkt inpå. Det här är ett boende som måste upplevas på plats för att ta in atmosfären av att bo mitt i Norrtäljes pittoreska stadskärna. Här har vi ett riktigt fint cityläge som är komfortabelt inrett och i fint skick från byggnadsåret 2006. Något alldeles extra med just denna bostad är köket och det nybyggda uterummet 2021 med glas och glastak som erbjuder en egen oas på hemmaplan. Inglasningen om ca 10 m² har inspirerats efter en resa till England, ger en förhöjning av bostadens totala känsla och blir samtidigt en naturlig förlängning av hemmet. Här finns det möjlighet att inta måltider och avnjuta fikastunder från morgon till kväll.

Här nyttjas ytorna på bästa sätt med bra förvaring och lättmöblerade ytor. Hela lägenheten är i ett mycket fint och väl omhändertaget skick, där fönster vätter både in mot innergården och ut mot Tillfällegatan och Skvallertorget. Här finns ett mysigt vardagsrum, ett stort trivsamt kök, två fina sovrum och ett rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förråd finns till lägenheten på den gemensamma gården, med egen ingång. Förening i det mindre formatet med fyra lägenheter i fastighet byggd 2006.

Fantastiskt läge nära Societetsparken och fina promenadstråk längs med vattnet. Caféer, butiker och restauranger finns alldeles runt knuten samtidigt som huset ligger ostört in mot gården. Här bor du i ett av Norrtäljes absolut bästa lägen med gångavstånd till allt som staden har att erbjuda av restauranger, shopping och kultur. Norrtäljes stadskärna och den nya eftertraktade hamnen når du inom ett par minuters promenad. Fantastiska naturomgivningar med promenadstråk längs Norrtäljeviken, badplats vid Kärleksudden och vackra Borgmästarholmen. På promenadavstånd hittar du Norrtäljes egna skidbacke och ett nytt fint badhus med en avkopplande relaxavdelning. Inom kort avstånd finns stort handelsområde med
en av Norrtäljes största livsmedelsbutiker, klädbutiker och andra servicebutiker.

Det här är en boendet för dig som uppskattar ett unikt och komfortabelt boende med absolut toppläge i skärgårdsstaden Norrtälje.


Boarea
86 kvm
Avgift
5 202 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2022-04-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.