Tomta-Ekevägen 23

Tomta-Ekevägen 23

Slutpris

4 900 000 kr


Utlunda-Norrtälje— Norrtälje

Tomta-Ekevägen 23


Slutpris
4 900 000 kr

Utlunda-Norrtälje— Norrtälje

Ett hus att längta hem till!

Välkommen till detta nybyggda hus med fantastisk utsikt över ängarna. Vackert beläget på en höjd med stor härlig altan med en mindre inbyggd pool. Huset erbjuder stora sociala ytor både inne och ute. Här bor du på landet i all dess prakt omringad av vacker natur, samtidigt som du på bara 10 min tar dig in till Norrtälje och vidare mot Stockholm. Bor du här kommer du alltid att längta hem!

Du välkomnas av en stor och praktisk hall med gott om plats för ytterkläder. Uppmärksamheten dras lätt mot allrum och kök som tillsammans utgör en enorm yta som skapar en härlig känsla för hela huset med stora fönsterpartier och altan dörren som leder ut till altanen i perfekt söderläge. Altanen erbjuder en fantastisk utsikt över ängarna där du kan njuta av många soltimmar. Centralt placerat i allrummet finns en stämningsskapande braskamin. Det här är ett rum som inte går av för hackor, här samlar du utan problem hela familjen och alla dina vänner. Köket har bra med arbetsytor och förvaring och har en stor köksö som är flyttbar.

Huset i övrigt består av fem sovrum, allrum på övervåningen, två badrum, vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats samt tvättstuga med direkt utgång till tomten. Här finns fiber installerat som även är kopplat till husets värmesystem.

På tomten finns ett nybyggt förråd och en rejält tilltagen uppfart där man får plats med många bilar.

På gångavstånd, ca 15 min promenad, finns Lundabadet med sandstrand och badbryggor och för den golfintresserade ligger Roslagens GK endast några km bort.

Varmt välkommen på visning och till ett boende med livskvalitet!


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
24 979 kr/år
Tomtarea
2 671 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-03-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Tomta-Ekevägen såldes av oss 2023-03-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Tomta-Ekevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.