Trädgårdsgatan 3 A

Trädgårdsgatan 3 A

Slutpris

2 450 000 kr


Centralt— Norrtälje

Trädgårdsgatan 3 A


Slutpris
2 450 000 kr

Centralt— Norrtälje

Trea i nyskick från 2017 med ljuvlig uteplats i västerläge

I det nya området på Grossgärdet i Norrtälje ligger denna härliga och välplanerade trea om 79 m² med en ljuvlig uteplats om 20 m² in mot lugn innergård i sydvästläge. Här bor du i ett av Norrtäljes mest efterfrågade område längs Norrtäljeån nära till stadskärnan med all service, busstation och vårdcentral vid sjukhuset, allt inom cirka 10 minuters promenadavstånd.

Lägenheten är i nyskick från 2017 och upplevs ljus och trivsam, en halvtrappa upp från entrésidan och med radhuskänsla med uteplats in mot gården där man kommer ut på den stora uteplatsen i härligt solläge. Uteplatsen blir som en härlig förlängning där man gärna går ut och in och njuter av det härliga lugna gårdsläget. Det här är en perfekt bostad om du söker en riktigt välplanerad trea med stora luftiga rum och öppna sociala ytor. Hög standard genomgående, köket är fullt maskinellt utrustat med köksinredning från Ballingslöv. Badrummet är helkaklat med klinker och utrustad med egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

Hissen tar dig bekvämt en halv trappa upp och lika bekvämt tar du dig ner med hissen till garaget där också lägenhetens förråd ligger. För dig som vill ha en garageplats finns det ledig plats att hyra omgående. I föreningen finns också möjlighet att hyra övernattningslägenhet med bastu och relax. Fin närmiljö i uppvuxna kvarter med vackra promenadstråk finns direkt utanför. Varför inte promenera längs den mysiga Norrtäljeån när du ska ner på stan?


Boarea
79 kvm
Avgift
4 680 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.