Sök Meny
Såld

Norrtälje / Utålsviksvägen 1

Vinterbonat fritidshus med högt läge och sjöutsikt!

I idylliska Roslagen har ni nu möjlighet att förvärva en riktig pärla med vad som kan vara det bästa läget i området!

Detta charmiga fritidshus om ca 47 kvm ligger vackert på en höjd med sjöutsikt och generös tomt om 2338 kvm. Från den härliga altanen erbjuds ni en fantastisk utsikt över både skog, öppna fält och Utålsviken. Vackra berg i dagen går mjukt ihop med altanen som blir den naturliga samlingsplatsen för både familj och vänner. En plats att verkligen njuta på och lämna vardag och stress!

Huset är en dröm för en barnfamilj. Stor sandlåda, vinbärsbuskar och en gunga som gör att det kittlar i magen. I sjön går det både att ro och fiska. Utålsviken blir alltid varm på sommaren med sköna badtemperaturer och stranden är perfekt för både stora och små.

Huset består av kök med bland annat diskmaskin, vardagsrum med öppen spis, två sovrum med plats för dubbelsäng samt duschrum med separett. På tomten finns också en förrådsbyggnad samt vedbod.

Tomten är lättskött och utgörs både av skogsmark med blåbärsris samt gräsmatta med odlade vinbärsbuskar. Här finns plats för sommarens alla lekar och spel och för den trädgårdsintresserade går tomten absolut att vidareutveckla med vackra planteringar. Här finner vi också sandlådan som passar perfekt för de mindre barnen! Stigen nedanför tomten leder på en minut ner till samfällighetens välskötta strand med två bryggor. Utålsvikens vatten blir härligt varmt redan tidigt på sommaren vilket möjliggör för ett dopp även för badkrukan. Vid sjön finns också grillplats, fotbollsplan med mål samt en vedeldad bastu! Otroligt omtyckt och välskött samfällighet.

För den naturintresserade finns runt knuten vackra marker för promenader och svamp- och bärplockning. En lugn oas att hämta energi från helt enkelt.

För den dagliga servicen finns närbelägna Nysättra med pizzeria, järnvaruhandel, byggvirke, färg, trädsgårdsverktyg samt diverse maskiner att köpa. Åker ni över till Vätö finns också en välsorterad mataffär i byn Harg.

Varmt välkomna på visning!

(Huset är besiktigat och protokollet kommer finnas tillgängligt på visning)

Sponsrade länkar
Norrtälje
Utålsviksvägen 1
Slutpris: 2 025 000 kr
Boarea: 47 kvm
Driftkostnad: 11 728 kr/år
Tomtarea: 2 338 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Utålsviksvägen