Utlunda byväg 46

Utlunda byväg 46

Slutpris

6 900 000 kr


Utlunda-Norrtälje— Norrtälje

Utlunda byväg 46


Slutpris
6 900 000 kr

Utlunda-Norrtälje— Norrtälje

Enplansvilla med dubbelgarage i skärgårdsmiljö och havsutsikt!

Välkomna till Utlunda byväg 46 högt beläget i en vacker skärgårdsmiljö med utsikt över havet och endast 10 min från Norrtäljes stadskärna.
Här får ni en lantlig bykänsla med vacker natur i omgivningen samt bara ca 250 meter till Lunda brygga där det finns möjlighet till båtplats genom samfälligheten och en trevlig badbrygga. Tar ni en vandring genom skogen så är det inte långt till populära Lundabadet där kiosk finns under sommarhalvåret.

Huset som är på 166 kvm i ett plan fördelar sig på 4 rum varav 3 är sovrum. Uppvärmningen från bergvärme ger er vattenburen golvvärme genom hela huset. Sovrummen är tilltagna och master bedroom har sitt egna badrum med bastu och det är två utgångar mot den stora altanen i flera väderstreck. Det andra sovrummen är också det rejält som har plats för dubbelsäng såväl som garderober och har även utgång till altanen. Tredje sovrummet är mer i standardstorlek och ligger i anslutning mot vardagsrummet.
Vardagsrum och kök är i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och öppet upp till nocken. Köket går i vinkel med en praktisk köksö för socialt umgänge som är bardisk. Gott om utrymme för både större matplats samt soffgrupp. I mitten har ni en braskamin för en perfekt myskänsla och uppvärmning, utgång till altan och här får ni också njuta över den vackra havsutsikten.
Ni har en större tvättstuga som är omgiven av två rum till förvaring, centraldammsugare med uttag för hela huset. Stora badrummet har dusch, dubbla tvättställ, över och underskåp, handdukstork.
Väldigt trevlig planlösning med härlig känsla genomgående, ger ett bekvämt men också praktiskt boende.
Till detta har ni också ett dubbelgarage på ca 69 kvm med automatisk port som stod klart 2021. Invändigt finns plats för två bilar samt en förrådsutrymme.

Ut med Vätövägen går det bussar med en kortare promenad till huset och ca 10 min med bil till Norrtälje centrum.

Kontakta mäklaren för privat visning av denna underbara fastighet!


Boarea/biarea
166/69 kvm
Driftkostnad
42 027 kr/år
Tomtarea
2 306 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-01-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Utlunda byväg såldes av oss 2023-01-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Utlunda byväg.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.