Vätövägen 432

Vätövägen 432

Slutpris

3 750 000 kr


Uppveda— Norrtälje

Vätövägen 432


Slutpris
3 750 000 kr

Uppveda— Norrtälje

Fantastiskt hus som byggts till och renoverats med stil och finess!

Med ett alldeles lagom avstånd in till Norrtälje finns detta spektakulära hus där nuvarande ägare renoverat och byggt till huset med känsla, finess och omsorg och med det skapat magi! Det här huset måste upplevas.

Vill du bo på landet samtidigt som du har nära till staden och allt serviceutbud? Då har du kommit rätt. Vätövägen 432 ligger perfekt, här bor du på landet samtidigt som det tar dig 10 minuter med bil in till Norrtälje, det gör inget om du glömt handla mjölken eller om dina barn har träning flera dagar i veckan, det är en plats dit det är smidigt att ta sig till och från. Huset i sig är magiskt och har renoverats med stil, finess och en rejäl dos omsorg. Byggnaden har byggts till och är idag på hela 166 kvm med 45 kvm biyta. Huset erbjuder stora sociala ytor, bra samlingsytor för hela familjen och alla dina nära och kära. Huset har många platsbyggda detaljer, alltifrån förvaring till sängplatser mm. Här finns fungerande vedspis samt braskamin. Huset har nyligen byggts till och i samband med det finns det nu ett helt nytt duschrum med badkar, fantastiskt fint! Sovrummen har också blivit fler och huset har fyra sovrum och samtliga är av mycket bra storlek. I källaren finns en bar, från och med att du köpt det här huset är det du som håller i festen. Källaren är modern och snyggt gjord och här kommer du gladeligen bjuda hit dina vänner. Från källaren finns egen ingång samt tvättstuga, pannrum och matkällare.
Tomten är på hela 2400kvm och du har både gröna ytor för lek och spel samt uppställningsyta för flertalet bilar. Intill huset finns nybyggd altan, där du kan njuta av solen hela dagen och långt in på kvällen. Vid husets entré finns stenbelagd uteplats.

Norrtälje stad har massor att erbjuda, en vacker och levande stadskärna, handelstorg, restauranger, caféer och massor butiker. För dig med barn finns det även det även flertalet förskolor och skolar att välja mellan.
Huset är kort och gott magiskt fint och måste upplevas, här är det bara att flytta in, bo och njuta.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
ca 166/45 kvm
Driftkostnad
28 050 kr/år
Tomtarea
2 400 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Vätövägen såldes av oss 2022-06-30. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vätövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.