Vegagatan 3 A, högst upp

Vegagatan 3 A, högst upp

Slutpris

4 450 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Vegagatan 3 A, högst upp


Slutpris
4 450 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Central våning om hela 98 m² invid Hamnen, förstklassigt gavelläge högst upp i nyskick från 2017

I en mycket efterfrågad förening, Brf Vega, ligger denna välplanerade och ljusa våning i representativ fastighet, nybyggd 2017 med ett verkligt fint läge läge invid Norrtälje hamn. Högst upp på husets gavel med Norrtäljes bästa läge där utsikten består av både stadsvy och grönska. Här bor du invid Norrtäljes nya mötesplats med allt från parker och torg till bryggor och handel. Norrtäljes charmiga stadskärna med affärer, matbutik och kommunikationer ligger endast några minuters promenad bort.

De påkostade tillvalen och den sobra färgsättningen ger bostaden karaktär och den upplevs genomgående mycket smakfull, allt i nyskick från 2017. Det fina höga läget i kombination med fönster åt både öster, söder och väster ger ett vackert ljusinsläpp. Planlösningen är inbjudande med fokus på de sociala ytorna. Det stora vardagsrummet som ligger öppet mot köket är verkligen något utöver det vanliga. Här flödar ljuset från två håll och plats finns för både soffgrupp och stor matsalsmöbel. Härifrån när man den ena av lägenhetens stora balkonger i ljuvligt västerläge. En njutbar plats att ta in solens kvällsstrålar och här tillbringar man gärna lediga stunder. Den andra balkongen ligger med fint gårdsläge mot öster. Här njuter du av inglasningen som ger bostaden ett extra rum en stor del av året, en riktig lyx med två verkligt fina och stora balkonger.

Lägenheten om 98 m² innehåller ett exklusivt kök från Ballingslöv med all maskinell utrustning, tre sovrum och två kompletta duschrum. Här är vardagen enkel där hissen tar dig bekvämt både upp till lägenheten och ner till garage och förråd. Ombonad södervänd innergård med eget gästhus som inrymmer både gästlägenhet och relaxdel. Det här är en lägenhet för dig som uppskattar ett komfortabelt boende med absolut toppläge i skärgårdsstaden Norrtälje.


Boarea
98 kvm
Avgift
5 351 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-11-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.