Vegagatan 4B

Vegagatan 4B


Centralt - Hamnen— Norrtälje

Vegagatan 4BCentralt - Hamnen— Norrtälje

Smakfull 3:a med härlig planlösning och inglasad balkong i söderläge i centrala Norrtälje!

Välkommen till denna centrala och ljusa trea om 72 kvm med många bra kvaliteter som kommer att göra ditt liv bekvämt och trivsamt. Huset är byggt 2021 och kvadratmetrarna i denna lägenhet är väldisponerade och planlösningen inbjudande! Stilfullt och påkostat kök med god förvaring gör det till ett nöje att laga mat. Det smakfulla köket med fönster öppnar upp sig mot vardagsrummet, där det finns möjligheter till flertalet olika möblemang. Den inglasade balkongen om ca 11kvm möjliggör frisk luft större delen av året. Balkongen vetter åt söder mot föreningens härliga innergård. Master bedroom, som har plats för dubbelsäng, har även väldigt god förvaring i stora skjutdörrsgarderober längs ena väggen. Från köket når man ytterligare ett rum med många möjligheter. Detta kan användas som separat tv-rum, sovrum eller gästrum. Planlösningen gör det även möjligt att enkelt få till en praktisk arbetshörna eller inbjudande läshörna. För att förenkla vardagen ytterligare så har du i det helkaklade duschrummet egen tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är även utrustat med "smart hem"-system vilket underlättar ens vardag ytterligare.

Denna lägenhet är genomgående välskött och har fina ytskikt; vitlaserad ekparkett i hela lägenheten, förutom hall och duschrum där det är golvklinker. Man får in ljuset från två väderstreck och man kan blicka ut över både den mysiga och inbjudande innergården samt gatumiljö. Lägenheten ligger centralt med Norrtäljes nya hamn runt knuten och du promenerar på några få minuter ner till Norrtälje stadskärna med dess utbud av mysiga restauranger, kaféer och affärer.

Den välskötta och inbjudande innergården skapar ett liten oas mitt i staden. Här finns ett inglasat lusthus och flera sittbänkar, där man kan umgås och trivas, allt omringat med fina planteringar.

Lokalbuss finns i nära anslutning och Norrtälje busstation ligger på 5 minuters avstånd, smidigt för pendling till Stockholm och Uppsala om så behövs.

Den trevliga strandpromenaden längs Norrtälje nya hamn och den närbelägna Societetsparken gör att du har ett av stadens trevligaste promenadstråk alldeles runt knuten.

Varmt välkommen till denna fina lägenhet.


Boarea
72 kvm
Avgift
5 242 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2024-02-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad