Vigelsjövägen 21A / Norrtälje

Smakfullt modernt, stor uteplats.

Slutpris
1 130 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
2 481 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2015-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vigelsjövägen såldes av oss 2015-01-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vigelsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vigelsjövägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en riktigt fin lägenhet med en fantastisk trädäckad uteplats i bästa solläge. Lägenheten har ett modernt arkitektritat kök i en mycket smakfull design med praktiska förvaringslösningar. Genomgående mycket bra skick med vackra golv och ljusa väggar. Bra förvaringsmöjligheter genom platsbyggda lösningar. Området passar såväl unga som gamla då det både är nära till naturen och badplats men också gångavstånd till centrum och busstationen.
El ingår i avgiften. Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.