Vigelsjövägen 16 C

Vigelsjövägen 16 C

Slutpris

1 425 000 kr


Vigelsjö— Norrtälje

Vigelsjövägen 16 C


Slutpris
1 425 000 kr

Vigelsjö— Norrtälje

Välplanerad och fin tvåa med uteplats i bästa söderläge

På Vigelsjövägen 16 C ligger denna välplanerade och fina tvåa om 48,6 kvm. Tilltalande planlösning med fint ljusflöde, välskötta ytskikt och genomgående ljusa färgval i lägenheten. Ett stort plus är lägenhetens trevliga uteplats som ligger i söderläge med många soltimmar och lugnt läge in mot föreningens innergård, balkongöppning från vardagsrummet. Lägenheten ligger en trappa ner från entréplan. Fräscht helkaklat duschrum, trivsamt kök med matplats, rymligt vardagsrum och sovrum med plats för dubbelsäng. Bra läge i området med närhet till buss, bad, elljusspår och handelsområde. Ca 15 min promenad till centrum.

Brf Mandelblomman är en av områdets mest populära föreningar där även hushållselen är inkluderad i den redan låga avgiften. Välskötta fastigheter med fina innergårdar och välskötta ytor, fiber finns indraget. Gemensam tvättstuga i föreningen och förråd till lägenheten finns bekvämt i markplan i samma hus. I Vigelsjö har du nära till allt, gångavstånd till centrum, närhet till skola och förskola, lokalbuss direkt nedanför huset och stort handelsområde inom en kort promenad. För den naturintresserade bjuder området på oslagbar natur. Motionsspår och ordnad badplats med strand finns några minuter bort. Välkommen på visning av en riktigt trevlig bostad!


Boarea
48.6 kvm
Avgift
2 639 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
nb (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.