Vetevägen 21

Vetevägen 21

Slutpris

4 500 000 kr


Nykvarn

Vetevägen 21


Slutpris
4 500 000 kr

Nykvarn

1 plans villa med källare i mycket gott skick!

Välkomna till denna mycket välhållna 1 plans villa med källare. Huset har ett mycket bra läge i familjevänligt område i Nykvarn! Huset har blivit fint renoverat i etapper av nuvarande ägare och är i ett mycket bra skick. Här möter man en genomgående ljus interiör. En tilltalande planlösning som bjuder både på härliga sällskapsytor och gott om sovrum för den stora familjen.

På entréplanet så finner vi ett ljust och fint kök med vita skåpluckor och vitvaror i rostfri design från välkända leverantörer. Gott om arbetsytor inklusive en köksö som passar perfekt för den som tycker om att laga mat. Generös matplats som rymmer 8-10 personer.

Vardagsrummet är en härlig sällskapsyta som rymmer soffgrupp och övrig möblering. Vita väggar och fin parkett på golvet. Härligt ljusinsläpp från generösa fönster.
Vidare så finner man ett Master Bedroom med gott om plats för dubbelsäng samt nattduksbord. Vidare så finner man ett större sovrum som också har plats för dubbelsäng och ett lite mindre rum som passar perfekt som barn/arbetsrum. Helkaklat badrum i fina färger. Utrustat med handfat, WC, duschväggar i glas och handukstork.

På baksidan av huset hittar man en fin altan med tak som har ett skyddat läge mot naturen.

Källare. Härlig gillestuga med trägolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för möblering. Kanske barnens egna TV-rum. Här finns öppen spis som både värmer och höjer mysfaktorn. Fin tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finner man även bastu och dusch. I anslutning finner man ett väl tilltagen förråd där inomhusdelen till värmesystemet finns. Matkällare med platsbyggda hyllor. Förråd med platsbyggda hyllor. Verkstad med plats för arbetsbänk och hyllor, i anslutning finns förråd. Här finns utgång till garage. I källaren finns även ett sovrum, perfekt för tonåringen som vill ha en egen plats i huset. Klädkammare. WC utrustat med handfat, WC och badrumsskåp.

Förskola och och grundskola årskurs 1-9. Huset ligger med närhet till Nykvarns Centrum för både shopping och snabba kommunikationer med tåg till Stockholm och Strängnäs.

Välkomna till visning av ett boende som bör upplevas på plats!


Boarea/biarea
110/110 kvm
Driftkostnad
50 650 kr/år
Tomtarea
931 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-08-31

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Vetevägen såldes av oss 2022-08-31. Se alla våra försäljningar i Nykvarn samt även på Vetevägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.