Österhaningevägen 21

Österhaningevägen 21

Slutpris

4 510 000 kr


Haninge— Österhaninge

Österhaningevägen 21


Slutpris
4 510 000 kr

Haninge— Österhaninge

Välkommen till Österhaningevägen 21 och denna parkliknande tomt!

VISNING 30:E NOV KL 17:30-18:15
OCH 4:E DEC KL 11:00-12:00!

På en parkliknande tomt om 4 586 kvm så finns denna välbevarade villa med fantastisk utsikt. Här finns många små oaser med fantastisk växtlighet och berg. Det finns även ett enormt garage för den bilintresserade eller för den som har en hobby som tar upp mycket utrymme. Garaget går även att göra om till en lägenhet för uthyrning och skapa möjligheten att bo billigt.

Huset är uppfört 1956 med välplanerade ytor som uterum, matsal, vardagsrum, två sovrum, förråd, gillestuga, bastu och ett stort garage. Här finns möjligheten att göra om matsalen/gillestugan/vardagsrummet till ett ytterligare sovrum för den större familjen. I dag finns det 2 sovrum varav ett med inbyggda garderober. Ljust kök med angränsande matsal och badrum.
Rymligt vardagsrum med trappa ner till gillestugan. Helkaklat badrum som angränsar till tvättstuga och matkällare samt förråd. Det finns en inglasad altan med mindre kamin.

Tomten är enormt stor och gott om plats för alla möjliga aktiviteter eller verksamheter. Enormt garage för den som har ett hobbyintresse för bilar eller för den mindre verksamheten.
Området har gemensamt avlopp som delas med 7 hushåll.

Varmt välkomna på visning, anmäl intresse idag!


Boarea/biarea
122/119 kvm
Driftkostnad
44 142 kr/år
Tomtarea
4 586 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2022-12-08

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Österhaningevägen såldes av oss 2022-12-08. Se alla våra försäljningar i Österhaninge samt även på Österhaningevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.