Sättra sjöhagsväg 8 / Riala - Sättra / Riala / Norrtälje

Mycket fint fritidshus med kort promenad till bad!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea/biarea
56/15 kvm
Driftkostnad
16 510 kr/år
Tomtarea
1 695 kvm
Såld
2018-09-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sättra Sjöhagsväg såldes av oss 2018-09-24. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Sättra Sjöhagsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Riala - Sättra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket charmigt och väl omhändertaget fritidshus i ett attraktivt område. Huset är vinterbonat och renoverat med varsam hand. Här bor du med kort promenad till samfällighetens väl omhändertagna poolområde som är mycket uppskattad varma sommardagar. Närhet till förskola och minigolfbana. Längre in i området finns en mycket fin badstrand. Generös tomt med gott om plana ytor för lek och spel. Hemtrevlig bostad som passar utmärkt för både permanent- och fritidsboende. Fastigheten ligger ca 45 minuter med bil från Stockholm. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.