Trehörningsbacken 17

Trehörningsbacken 17

Slutpris

2 650 000 kr


Spersboda— Riala— Norrtälje

Trehörningsbacken 17


Slutpris
2 650 000 kr

Spersboda— Riala— Norrtälje

Välskött fritidshus på naturskön och lättillgänglig tomt med vy mot sjön Trehörningen i väster

Välkommen till en fantastiskt vacker natur och trädgårdstomt med stenhällar mjukt formade i naturen. Trädgårsdväxter och planteringar i fin harmoni med gran och björk. Grönsakslandet är perfekt placerat på en solig och vindskyddad plats på tomten med microklimat. Här finns ett flertal naturrum med sittplatser. Fastigheten ligger insynsskyddad mot allmänning i tre väderstreck och sjön Trehörningen glittrar mellan träden i väster. Huset är välbeläget på tomten med trädäckad veranda i öster, söder och väster delvis under tak. Huset är inrett med ett stort trivsamt allrum med stora fönsterpartier mot sjön och en värmande braskamin. Ett arbetskök och två sovrum samt ett wc/tvättrum. Sidobyggnad i vinkel med gästrum och verktygsbod.

Detta är en fantastisk plats i populära Spersboda. Badrocksavstånd till fina badklippor i soligt västerläge. Samfälligheten har ett flertal bad och båtplatser i området med bla bollplaner, grillplatser samt samlingslokal. I skogen är det gott om blåbär och vildhallon samt svamp fram mot höstkanten.

Spersboda ligger endast ca 30 minuter från Norrtälje och 1 timme från Stockholm med bra bussförbindelse. Till Bergshamra är det ca 20 min med bil och här finns välsorterad mataffär (ICA) som är apoteks- post- och systembolagsombud. I samhället finns även bibliotek, vårdcentral, bygdegård samt Rosenlundskyrkan.

Missa inte chansen att förvärva en fantastiskt fint beläget fritidshus i vackra Roslagen som nuvarande ägare har nyttjat året om!


Boarea
61 kvm
Driftkostnad
16 600 kr/år
Tomtarea
2 116 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Trehörningsbacken såldes av oss 2021-06-14. Se alla våra försäljningar i Riala samt även på Trehörningsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.