Viltringen 26

Viltringen 26

Slutpris

1 325 000 kr


Källsmora— Riala— Norrtälje

Viltringen 26


Slutpris
1 325 000 kr

Källsmora— Riala— Norrtälje

Skapa din sommardröm i idylliska Källsmora

Välkommen till detta fina och vinterbonade fritidshus om 71 kvm på en fantastisk skogstomt om 2 168 kvm. På fastigheten finner vi även ett altandäck, samt en gäststuga. Fastigheten är av permanent boende kvalité samt skola från 0-6 och fritids finns i Riala.

Här finner vi ett boende med två bra planerade sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en braskamin att njuta av på höstens krispiga dagar. Badrum med toalett, handfat en rymlig dusch. På tomten finns även ett gästhus och en friggebod, gästhuset är om ca 8 kvm isolerat samt el finns indraget. Friggeboden passar utmärkt som förvaring av trädgårdsredskap, ved med mera. Fastigheten är belägen på en härlig skogstomt där du har möjligheter att skapa din drömträdgård.

Den stora härliga tomten ligger lugnt beläget i området och omgivs av grönska, nära naturen och Largens badplats. Largen är en av Stockholms renaste sjöar och erbjuder därmed även fantastiska förutsättningar för dykning. I området firas midsommar med lövad stång, spelmän och med lövade höskrindor som hämtar upp de boende för att skjutsa till festplatsen. Ett mycket idyllisk område med grusade vägar och trevliga strövområden i skogen och endast en cykeltur bort från den pittoreska bruksorten Wirabruk. I Wira bruk finns café, teater och smedja.

Inte långt från fastigheten ligger bygdegården Snåret, även den en harmonisk oas. Här erbjuds det ett mycket trevligt program året runt, musikaftnar, dans, allsång, nationaldagsfirande, auktioner, föredrag och julmarknad.
I Roslagskulla kyrka har du även möjlighet att njuta av stämningsfulla konserter.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
ca 71 kvm
Tomtarea
2 168 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.