Ormingeringen 39

Ormingeringen 39


Västra Orminge/Saltsjö Boo— Saltsjö-Boo— Nacka

Ormingeringen 39



Västra Orminge/Saltsjö Boo— Saltsjö-Boo— Nacka

Välplanerad 4,5 centralt i Orminge

Välplanerad 4,5:a om 93 kvm med ljust och fritt läge i Brf Rubinen. Lägenheten består av hall, två badrum, vardagsrum med utgång till balkong, kök med matplats, 3 sovrum och 1 arbetsrum samt klädkammare. Lägenheten är belägen en trappa upp i huset och det finns hiss. I hallen finns plats för ytterkläder direkt till vänster samt garderob och städskåp. Till höger finns de två badrummen - ett med dusch och ett med badkar och tvättmaskin. Stor och bra klädkammare finns efter badrummen. Rakt fram finns det ljusa köket med matplats vid fönstren med utsikt mot bilfri innergård med lekplats. Från hallen och till vänster finns vardagsrum centralt placerat med utgång till balkong med fritt läge ut mot allmänning. Här är sol från tidig morgon fram till mitt på dagen. På vardagsrummets högra sida finns två sovrum och på den vänstra sidan finns ett sovrum och ett arbetsrum. Till lägenheten finns ett externt förråd som är praktiskt beläget på samman våningsplan. I området finns lekplats, förskola, skola. Det är gångavstånd till centrum med service och butiker samt buss till Slussen och andra delar av Nacka och till Värmdö. Fina grönområden, natur och flera fina bad finns i närområdet. Välkommen på visning!


Boarea
93 kvm
Avgift
5 771 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 (1 tr) (Hiss finns)
Såld
2022-06-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.