Regentvägen 16

Regentvägen 16

Slutpris

4 000 000 kr


Kummelnäs— Saltsjö-Boo— Nacka

Regentvägen 16


Slutpris
4 000 000 kr

Kummelnäs— Saltsjö-Boo— Nacka

Sekelskiftesdröm - Sommardröm - Tillbyggnadsdröm - Generationsdröm!

I början på förra sekelskiftet fick Grävlingsberg i norra Kummelnäs sin nuvarande karaktär med en blandning av ståtliga trävillor och mindre sommarnöjen. Här mitt i detta eftertraktade område finns nu en chans som sällan - eller kanske aldrig - återkommer. Ett kulturmärkt 1910-talshus som kan bli en sommar- eller släktdröm; eller en familjebostad. Här finns möjligheterna att bygga till, bygga nytt, bygga om, bygga fler hus - men inte att riva! Detaljplanen erbjuder byggnation om 120 kvm byggnadsarea i två plan. Kommunalt vatten och avlopp är draget i området sedan tidigare, men ej indraget på tomten. Det befintliga huset får ändras, om- eller tillbyggas, men då krävs att "...karaktärsdrag och värden ska särsklit beaktas". Alla ny-, till och ombyggnationsplaner måste förstås ventileras med Nacka kommun och granskas. Det lilla 1,5-planshuset erbjuder det mesta som brukar älskas med det tidiga 1900-talet; gamla plankgolv, vedspis, glasveranda och flera små rum. Här är det bara att börja rita, drömma, snickra, måla och fundera på vart denna lilla Kummelnäsdröm ska ta vägen in i framtiden. Huset säljs med friskrivningsklausul.

Att området Grävlingsberg tillhör de mer omtyckta delarna av Kummelnäs skulle möjligen kunna förklaras genom försäljningsstatistik. Av de senaste hundra tomt/hus-överlåtelserna i Kummelnäs, har endast ett par stycken legat i Grävlingsbergsområdet. (Källa: Booli.se). Stigarna runt om i området kompletterar grusvägarna mycket bra, här kan man ströva längst strandlinjen ända bort mot Fågelsången (nära Vikingshill) och badmöjligheterna får nästan anses vara badrocksvänliga. Bussar och kommunikationer har utvecklats rejält med de senaste årens utbyggnad i området. Orminge centrum är närmaste välsorterade handelsområde. Gångavstånd om 10-15 minuter till Risets brygga - i höst och nästa år kommer SL fortsatt erbjuda pendlingen till Slussen/Strömkajen på SL-kortet - kan det bli bättre? Avståndet till Stockholm är ca 2 mil och här kan man verkligen påminna sig om Nacka Kommuns gamla slogan: "Mellan storstad och Skärgård". Nu vill vi öppna upp och visa huset för dess nästa ägare - varmt välkomna till Regentvägen 16 i Kummelnäs! (FILM: Se gärna vår lilla film om huset, från Hemnet klicka dig vidare till Mäklarhusets egna, kompletta annons)


Boarea
43 kvm
Tomtarea
1 457 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-27

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna villa på Regentvägen såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Regentvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.