Regentvägen 16 / Kummelnäs / Saltsjö-Boo / Nacka

Sekelskiftesdröm - Sommardröm - Tillbyggnadsdröm - Generationsdröm!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
43 kvm
Tomtarea
1 457 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Regentvägen såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Regentvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kummelnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I början på förra sekelskiftet fick Grävlingsberg i norra Kummelnäs sin nuvarande karaktär med en blandning av ståtliga trävillor och mindre sommarnöjen. Här mitt i detta eftertraktade område finns nu en chans som sällan - eller kanske aldrig - återkommer. Ett kulturmärkt 1910-talshus som kan bli en sommar- eller släktdröm; eller en familjebostad. Här finns möjligheterna att bygga till, bygga nytt, bygga om, bygga fler hus - men inte att riva! Detaljplanen erbjuder byggnation om 120 kvm byggnadsarea i två plan. Kommunalt vatten och avlopp är draget i området sedan tidigare, men ej indraget på tomten. Det befintliga huset får ändras, om- eller tillbyggas, men då krävs att "...karaktärsdrag och värden ska särsklit beaktas". Alla ny-, till och ombyggnationsplaner måste förstås ventileras med Nacka kommun och granskas. Det lilla 1,5-planshuset erbjuder det mesta som brukar älskas med det tidiga 1900-talet; gamla plankgolv, vedspis, glasveranda och flera små rum. Här är det bara att börja rita, drömma, snickra, måla och fundera på vart denna lilla Kummelnäsdröm ska ta vägen in i framtiden. Huset säljs med friskrivningsklausul.

Att området Grävlingsberg tillhör de mer omtyckta delarna av Kummelnäs skulle möjligen kunna förklaras genom försäljningsstatistik. Av de senaste hundra tomt/hus-överlåtelserna i Kummelnäs, har endast ett par stycken legat i Grävlingsbergsområdet. (Källa: Booli.se). Stigarna runt om i området kompletterar grusvägarna mycket bra, här kan man ströva längst strandlinjen ända bort mot Fågelsången (nära Vikingshill) och badmöjligheterna får nästan anses vara badrocksvänliga. Bussar och kommunikationer har utvecklats rejält med de senaste årens utbyggnad i området. Orminge centrum är närmaste välsorterade handelsområde. Gångavstånd om 10-15 minuter till Risets brygga - i höst och nästa år kommer SL fortsatt erbjuda pendlingen till Slussen/Strömkajen på SL-kortet - kan det bli bättre? Avståndet till Stockholm är ca 2 mil och här kan man verkligen påminna sig om Nacka Kommuns gamla slogan: "Mellan storstad och Skärgård". Nu vill vi öppna upp och visa huset för dess nästa ägare - varmt välkomna till Regentvägen 16 i Kummelnäs! (FILM: Se gärna vår lilla film om huset, från Hemnet klicka dig vidare till Mäklarhusets egna, kompletta annons)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.