Skarpövägen 7

Skarpövägen 7

Slutpris

1 795 000 kr


Västra Orminge— Saltsjö-Boo— Nacka

Skarpövägen 7


Slutpris
1 795 000 kr

Västra Orminge— Saltsjö-Boo— Nacka

Välplanerad hörn 2/3:a med fritt läge mot gården

Mycket trevlig och välplanerad hörn 2:a om 61 kvm som enkelt kan bli en 3:a , en av Orminges lägsta månadsavgifter. Lägenheten ligger på entréplan med fritt läge ut mot gården/parken med gräsmatta. Lägenheten säljs på uppdrag av Brf Skarpövägen. Omgående inflyttning eller enligt ök. Nyare parkettgolv, klinkers hall och kök. fräscht badrum från tidigare stambyte. Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Stort sovrum som kan delas av till två mindre sovrum. Stort förråd/extra rum finns i lägenheten. Inflyttning omgående eller enligt ök. Stabil och välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift. Nära till bussar med mycket bra kommunikationer till Slussen samt till Nacka och Värmdö. Naturområden inpå knuten med möjlighet till bad. Det är även gångavstånd till centrum, skolor och förskola. Välkomna på visning.


Boarea
61 kvm
Avgift
3 421 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
bv
Såld
2023-03-07

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Skarpövägen såldes av oss 2023-03-07. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Skarpövägen.

Boka värdering

Kenneth Weidenby

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.