Tollare Strand 3

Tollare Strand 3

Slutpris

6 000 000 kr


Tollare— Saltsjö-Boo— Nacka

Tollare Strand 3


Slutpris
6 000 000 kr

Tollare— Saltsjö-Boo— Nacka

Fyra om 92,5 kvm som har direktkontakt med vattnet, måste upplevas på plats!

Välkomna till denna fyra om 94,5 kvm med ett fantastiskt läge vid vattnet i populära Tollare strand. Sjöutsikt mot vackra Lännerstasundet från alla rum. Från vardagsrum, kök och balkongen har du vattnet rakt nedanför. Den stora balkongen ligger i söderläge, med sol hela dagen och om man önskar kan man glasa in den. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, som bjuder in till socialt umgänge. Bostaden har två rymliga badrum varav ett i direkt anslutning till master bedroom med avskilt läge. Garage i huset med hiss hela vägen ner. Även hiss direkt ner till strandpromenaden med promenadavstånd till flera badplatser, Mårtens holme, ångbåtsbrygga med båtar till stan och skärgården, restaurang och magisk glasservering - Kennys Gelato (Guldmedalj i glass-SM 2022).

Hissen i området tar dig mellan kajen och Tollarevägen om du vill undvika den branta sträckan i backen eller trapporna i den vackra Trapparken.

Förråd om ca 4 kvm hör till lägenheten, övernattningslägenhet finns samt bastu & relax och träningslokal.

Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang Bruket nere vid vattnet och the Old Smokehouse. Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), ångbåtsbrygga med båtar till stan och skärgård .


Boarea
92.5 kvm
Avgift
5 238 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Spånga

Denna lägenhet på Tollare Strand såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Tollare Strand.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.